Timp estimat de citire: 3 minute

Dacă vă lăsaţi acaparaţi de dezechilibru, nu vă veţi împlini destinul iar în existenţa următoare veţi reveni cu o datorie în plus faţă de cea a întrupării viitoare.

Salutări! Noi suntem Fondatorii! În această transmisiune vă vom explica câteva noţiuni pe care nu le-aţi întâlnit niciodată, cel puţin ca analogii şi descrieri.

Fiecare spirit din universul fizic şi care vine mai ales la întrupare, pe planete şi în lumi 3D, poartă cu el atât partea luminoasă, cât şi ce întunecoasă. Aceasta din urmă foarte mulţi dintre voi, îndeosebi în literatură şi în filmele voastre, o consideraţi ca fiind ”răul”. Desigur că atât timp cât partea aceasta întunecoasă nu o cunoaşteţi, o veţi numi că este rea. În realitate nu este rea, ci negativă ca polaritate.

În producţiile cinematografice din lumea voastră vedeţi uneori cum funcţionează ”filozofia răului”, respectiv este o răstălmăcire a binelui. De ce se întâmplă aşa? Binele este o construcţie creativă, după cum am mai spus şi în alte transmisiuni şi poate fi înţeles drept sensul corect în care sunt realizate lucrurile, deci o poziţie ce poate fi înţeleasă ca un punct de vedere. Răul sau partea întunecată vede acelaşi lucru pe care-l vede şi binele, doar că punctul său de vedere este de cealaltă parte. Este ca în celebra voastră imagine cu doi oameni care stau faţă în faţă, iar între ei este o cifră. Unul spune că e 6, celălalt spune că este 9. Altfel spus, lucrul observat depinde de care parte a realităţii vă situaţi. De aceea există în lumea voastră atâtea conflicte şi diferenţe de toate felurile.

În ceea ce vă priveşte pe fiecare dintre voi personal, propria parte întunecată vine şi îşi aduce argumentele, atunci când partea voastră luminoasă vrea să aleagă şi să decidă în privinţa unui lucru sau a unei situaţii. De aici apar şi acele dileme şi îndoieli care pe mulţi dintre voi vă fac să fiţi indecişi.

Articolul precedentAstrologie – dileme şi probleme
Articolul următorHoroscop Cheile Genelor – Martie (2020)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile