Culoarea verde – secretul vieţii
© CC BY 2.0 / Flickr
Timp estimat de citire: 3 minute

Secretul tinereţii constă deci în a construi o permanentă punte între minte şi suflet şi în asta constă acel răspuns pe care-l dau unii aflaţi pe la 65-70 de ani, când sunt întrebaţi cum se simt.

Civilizaţia umană trăieşte de sute de mii de ani pe această planetă, într-o lume în care culorile predominnate sunt verdele naturii şi albastrul deschis al cerului.

Dacă aţi sta să vă gândiţi de ce ne face o aşa de mare plăcere să admirăm natura cu verdele ei, primăvara şi vara, deşi noi nu ne dăm seama de această conexiune, s-ar putea să obţineţi nişte răspunsuri extraordinare pe care subconştientul vostru vi le trimite. Pentru că indiferent cât de dificilă poate să ne fie existenţa, verdele naturii este un element şi o energie în acelaşi timp care ne calmează, ne face să uităm de griji şi să le îndepărtăm din mintea noastră pentru o vreme. Cu alte cuvinte, verdele naturii are o funcţie ancestrală magică.

De ce este oare aşa?

În primul rând ar trebui să ne referim la lungimea de undă cromatică a culorii verzi, care este aşa cum a stabilit ştiinţa este plasată între 510-560 nanometri în timp ce frecvenţa sa este de aproximativ 600 de Terahertzi, 1 Terahertz fiind egal cu 1012. Deci vă daţi seama ce energie conţine verdele. Dar ce legătură să fie între verde şi secretul tinereţii?

SURSĂFoto - Flickr
Articolul precedentComplexul de la Gizeh – Ochiul lui Horus (IV)
Articolul următorSecretul tinereţii – I
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile