Timp estimat de citire: 3 minute

Mulţi se vor recunoaşte cumva instinctiv în descrierile ce urmează, aceste persoane în care şi prin care acţionează Avatarii Dimensionali

Aşa cum spuneam în numărul trecut, în lumea occidentală noţiunea de Avatar nu este înţeleasă deloc corect. Filmul cu acelaşi nume – „Avatar”, regizat de celebrul James Cameron, prezintă noţiunea de avatar din perspectiva mutării conştiinţei umane într-un trup al unei fiinţe create artificial pe cale genetică, fiinţă reprodusă după modelul umanoizilor autohtoni naturali, ceea ce ca idee nu e departe de adevăr.

Dar adevărata semnificaţie a unui Avatar constă în venirea în planul fizic al unui spirit din lumi dimensionale înalte, de cele mai multe asta întâmplându-se prin naştere normală. Datorită nivelului său spiritual înalt, entitatea respectivă îşi va aminti încă din primii ani în proporţie de 80% cine este ca fiinţă. Ceea ce este de ajuns pentru a-şi lua menirea în serios. Dar mai există alternative la coborârea unui Avatar în lumea Pământului, şi anume printr-o extensie a sa. Din cele observate în ultimii 40-50 de ani, în afară de Sai Baba, Paramahansa Yogananda şi alţi câţiva avatari de mai mică anvergură care au existat în secolul 20, s-au întrupat extensii ale altor fiinţe Avatar din alte lumi dimensionale foarte evoluate, inclusiv în România. Desigur nu vorbim de unii nebuni, care chiar se cred în mod greşit bineînţeles reîntruparea vreunui mare spirit cunoscut în spiritualitatea veche, ci de persoane care sunt extensii ale unor mari spirite şi care trăiesc modest şi îşi derulează menirea fără tam-tam.

Cum acţionează un Avatar prin extensia sa pentru a-şi derula misiunea pe care o are?

Următorul episod<< Cum funcţionează un Avatar? (I)Cum funcţionează un Avatar? (III) >>
Articolul precedentNe este frică să nu ne păcălim
Articolul următor5G, frecvenţele şi prostia
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile