Mentalitatea oamenilor referitor la cum trebuie să se manifeste un Avatar este bazată pe idei preconcepute, pe presupuneri dar şi pe informări incorecte sau deformări ale unor astfel de informaţii.

De obicei atunci când ne referim la o fiinţă Avatar majoritatea înțelege că ar fi vorba despre un spirit foarte evoluat, care se întrupează în condiții deosebite, și care musai trebuie să manifeste niște capacități cu ajutorul cărora să facă în locul oamenilor ce ar trebui să facă ei. Spre dezamăgirea multora, poate, o să spunem că un Avatar nu trebuie neapărat să manifeste aceste capacități, nici măcar atunci când nu este văzut că le-ar folosi.

De ce trebuie să fie aşa?

De cele mai multe ori mentalitatea oamenilor referitor la cum trebuie să se manifeste un Avatar este bazată pe idei preconcepute, pe presupuneri dar şi pe informări incorecte sau deformări ale unor astfel de informaţii. Şi de obicei asemenea deformări sunt efectele prin timp ale pierderii informaţiei reale şi concrete dintr-un pergament sau vreo cronică de demult. Cum s-ar spune, un fel de telefonul fără fir. Primul spune ceva şi până ajunge la ultimul, informaţia suferă distorsiuni.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

 
Următorul episod<< Cum funcţionează un Avatar? (II)

2 COMENTARII

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?