Cum ne Apărăm de Energiile Negative? - I
© Jozef Klopacka / 123rf
Timp estimat de citire: 3 minute

Conştientizarea ne ajută să punem un zid de energie pozitivă pentru că ştiind ce se întâmplă, preîntâmpinăm valul de energii negative trimise spre noi.

Trăim într-o epocă modernă plină însă de tot felul de surse de poluare. De la cea chimică şi până la cea morală, gama acestor poluări atinge stratul subtil al structurii noastre energetice, determinând deseori dereglări funcţionale dar şi anatomice.

În faţa acestei panoplii agresive a poluării mixte, noi oamenii părem deseori neputincioşi, în ideea că nu o putem eradica, deşi tot noi suntem sursa manifestării ei. Dacă lumea ar înţelege cât de uşor se poate depolua planeta din toate punctele de vedere – fiecare începând schimbarea cu el însuşi – atunci am evolua mult mai repede şi mai frumos. Dar până acolo mai este…

Din tradiţiile esoterice străvechi româneşti au ajuns până la noi în prezent unele poveşti şi informaţii despre blesteme, deochi, vrăji de tot felul, magie populară, magie neagră şi alte forme înrudite cu acestea, prin care asupra cuiva se aruncă energii negative încărcate informaţional cu cuvintele celui ce face un asemenea ritual.

Intenţia este întotdeauna elementul principal care stă la baza tuturor acestor tipuri de forme empirice sau mai elaborate, folosite de către cei care pentru bani sau din interese proprii obscure trimit asemenea energii către alte persoane.

Chiar şi la ora actuală mai ales în zonele satelor şi comunelor, dar şi în alte ţări cum sunt cele cu populaţie africană şi sud-americană, a acestor forme diverse de influenţare negativă deliberată, este foarte important să ştim în ce fel acţionează asemenea energii rele pentru a putea să ne luăm măsurile de protecţie necesare.

Una dintre ideile de bază în combaterea atacurilor energetice, fie că acestea provin de la o persoană fără prea multă cunoaştere care aplică empiric tehnica, fie că provine de la cineva priceput în astfel de proceduri obscure, este că indiferent cine şi ce intenţie negativă are, dacă în propria conştiinţă sunt convins că nimic din acest univers nu-mi poate face rău, aşa va fi, desigur asta nu înseamnă că energia rea nu se poate agăţa de aura personală pentru un timp mai scurt sau mai lung, dar numai atât fără a pătrunde în straturile interioare ale aurei. Pentru aşa ceva este nevoie de o practică perseverentă pe partea de formare a unei asemenea convingeri de neclintit şi puţină lume poate atinge un astfel de nivel.

Dacă în propria conştiinţă sunt convins că nimic din acest univers nu-mi poate face rău, aşa va fi

Alte forme de apărare împotriva energiilor negative includ purtarea unui cristal de cuarţ programat, ori a unei brăţări late din tablă de cupru ce poate fi lustruită frumos şi chiar ornamentată cu simboluri esoterice de protecţie.

Putem de asemenea să invocăm de la nivelul sufletului, prin rugăciune, entităţile de Lumină şi Iubire din dimensiunile 5, 6 sau chiar 7 ca ajutor şi protecţie în tot ceea ce facem – Iisus, Buddha, Metatron şi alte entităţi.

Una dintre cele mai eficiente tehnici, asta apropo de unele mesaje primite de la arcturieni care se referă printre altele şi la spaţiul sacru personal, ca zonă personală de protecţie, este pirueta energetică pe care oricine o poate face corect şi bine, chiar şi un copil. Pirueta este oricum parte din dans, acesta fiind o tehnică energetică de evoluţie dincolo de aspectul său artistic.

Acest spaţiu sacru personal, spre deosebire de tehnica oferită de arcturieni pentru locuinţa proprie, presupune folosirea palmei sau a degetului arătător, după preferinţă, în momentul în care vrem să ne trasăm propriul spaţiu de protecţie. Plasăm mâna întinsă cu palma paralelă cu solul sau strângem palma în pumn cu arătătorul îndreptat fix perpendicular spre sol, ca o mică antenă. În timp ce ne deplasăm facem o uşoară piruetă în jurul propriei axe, trasând mental un fascicul de lumină aurie din deget/palmă către sol de jur împrejur. Acest fascicul conţine trăirea noastră cea mai profundă, dorinţa noastră cea mai intensă de a ne fi bine permanent.

Atenţie! Pirueta trebuie să fie executată astfel încât să genereze un cerc imaginar. La asta putem adăuga un mic truc şi anume însumăm toate cifrele din data naşterii şi cifra finală ne dă rezultatul.

Să admitem o dată oarecare – 14.06.1987 (1+4+0+6+1+9+8+7=126=1+2+6=9), cifra finală va fi 9, deci pirueta va fi făcută de 9 ori pe porţiunea aceea de drum. Dacă cifra finală este 3 pirueta va fi făcută de 3 ori şi tot aşa în raport cu cifra finală a datei de naştere. Veţi vedea că funcţionează ireproşabil deoarece este activat astfel un cod interior spiritual care vă protejează de orice energii negative.

Vom continua cu prezentarea tehnicilor de protecţie energetică deoarece trăim o epocă modernă, turbulentă şi plină de schimbări care configurează un viitor aşteptat de noi toţi care să ne aducă mult aşteptata eliberare de tot ceea ce este negativ în această lume a Pământului şi a civilizaţiile umane.

Următorul episodCum ne Apărăm de Energiile Negative? – II >>
Articolul precedentErorile de evoluţie – Convingeri sau Credință? (I)
Articolul următorLumile Interioare ale Pământului
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile