Cum ne Apărăm de Energiile Negative? - I
© Jozef Klopacka / 123rf
Timp estimat de citire: 3 minute

Conştientizarea ne ajută să punem un zid de energie pozitivă pentru că ştiind ce se întâmplă, preîntâmpinăm valul de energii negative trimise spre noi.

Trăim într-o epocă modernă plină însă de tot felul de surse de poluare. De la cea chimică şi până la cea morală, gama acestor poluări atinge stratul subtil al structurii noastre energetice, determinând deseori dereglări funcţionale dar şi anatomice.

În faţa acestei panoplii agresive a poluării mixte, noi oamenii părem deseori neputincioşi, în ideea că nu o putem eradica, deşi tot noi suntem sursa manifestării ei. Dacă lumea ar înţelege cât de uşor se poate depolua planeta din toate punctele de vedere – fiecare începând schimbarea cu el însuşi – atunci am evolua mult mai repede şi mai frumos. Dar până acolo, mai este…

Următorul episodCum ne Apărăm de Energiile Negative? – II >>
Articolul precedentErorile de evoluţie – Convingeri sau Credință? (I)
Articolul următorLumile Interioare ale Pământului
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile