Cum ne apărăm de energiile negative? - II
© Ian Allenden / 123rf

Multă lume are impresia că bârfa e o chestie inofensivă, dar dacă îi vom explica mecanismul aici, veţi constata că în realitate bârfa este chiar periculoasă.

Sunt doar câteva dintre concepţiile pe care le au marea majoritate a oamenilor, atunci când vine vorba de deochi, atacuri energetice, blesteme, farmece sau alte acţiuni rele care le-ar putea pune starea de sănătate sub semnul întrebării.

Mulţi oameni, atunci când simt că ceva nefiresc se petrece în corpul lor, se duc la doctor şi-şi fac analizele, doar ca să constate că de fapt corpul e perfect sănătos şi echilibrat. Totuşi starea de rău interior persistă şi dacă analizele medicale indică faptul că totul este în regulă din punct de vedere biologic-anatomic, atunci este semnul clar că există o dereglare pe partea energetică a corpurilor subtile.

De obicei, aşa cum am redat şi în cartea „Cristalul viu” unde am descris pe larg simptomele şi modalităţile de interacţiune psiho-energetică între oameni, aproape zilnic oamenii se atacă energetic între ei. Chiar şi în familie, micile dispute aproape zilnice sunt în realitate atacuri energetice, desigur fără intenţii deliberate.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Cum Ne Apărăm de Energiile Negative? – I

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?