Cum ne apărăm de energiile negative? - II
© Ian Allenden / 123rf
Timp estimat de citire: 3 minute

Multă lume are impresia că bârfa e o chestie inofensivă, dar dacă îi vom explica mecanismul aici, veţi constata că în realitate bârfa este chiar periculoasă.

Sunt doar câteva dintre concepţiile pe care le au marea majoritate a oamenilor, atunci când vine vorba de deochi, atacuri energetice, blesteme, farmece sau alte acţiuni rele care le-ar putea pune starea de sănătate sub semnul întrebării.

Mulţi oameni, atunci când simt că ceva nefiresc se petrece în corpul lor, se duc la doctor şi-şi fac analizele, doar ca să constate că de fapt corpul e perfect sănătos şi echilibrat. Totuşi starea de rău interior persistă şi dacă analizele medicale indică faptul că totul este în regulă din punct de vedere biologic-anatomic, atunci este semnul clar că există o dereglare pe partea energetică a corpurilor subtile.

De obicei, aşa cum am redat şi în cartea „Cristalul viu” unde am descris pe larg simptomele şi modalităţile de interacţiune psiho-energetică între oameni, aproape zilnic oamenii se atacă energetic între ei. Chiar şi în familie, micile dispute aproape zilnice sunt în realitate atacuri energetice, desigur fără intenţii deliberate.

Următorul episod<< Cum Ne Apărăm de Energiile Negative? – I
SURSĂ123rf
Articolul precedentCristalele, instrumente dimensionale
Articolul următorEvenimentul – IV
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile