© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Vechile obiceiuri au cel puţin 10 ani în care au fost repetate zi de zi, astfel încât au format la nivelul minţii şi traseelor nervoase ceea ce se numeşte “căi neuronale”.

De vreo 20 de ani încoace observ foarte multe lucruri referitoare îndeosebi la felul în care evoluează cei spirituali. Sau cei care se consideră ei înşişi că sunt spirituali. Cu foarte mulţi ani în urmă aveam mulţi cunoscuţi, ca relaţii amicale, care se duceau pe la tot felul de cursuri. Ba pe la bioenergie, ba pe la radiestezie, ba pe la theta healing, ba pe la NLP, ba pe la astrologie, ba pe la fengh shui sau la altele similare. Culmea era că, aşa cum observam la majoritatea acestor persoane, pe măsură ce acumulau atâta cunoaştere, ele rămâneau aceleaşi în felul lor de a fi. Altfel spus, deşi asimilau multă informaţie, nu făceau nimic cu ea rămânând aceleaşi persoane cu aceleaşi vicii şi tare de comportament. Nu judecăm aici, pentru că nimeni nu este perfect dintr-o dată. Asta e clar şi simplu de înţeles.

Putem constata că, cel puţin la noi în România, sunt cu zecile de mii cel puţin aceia care se laudă cu câte cursuri şi paracursuri au făcut ei în domeniul spiritual, şi cât de evoluaţi au ajuns ei în comparaţie cu restul lumii, şi în realitate au rămas la fel ca înainte de a face toate aceste cursuri. Întrebarea este: au aplicat ei tot ce au învăţat? Cu certitudine că nu, căci altfel ar fi demonstrat practic faptul că-și însuşiseră toate acele abilităţi. De ce nu şi le-au însuşit? Simplu! Nu au aplicat nimic din tot ce au învăţat. Pentru că aplicându-le automat totul se schimba la ei. Astfel ei au rămas la fel ca înainte de a face toate acele cursuri.

Haideţi să vedem ce este necesar pentru ca o tehnică, o informaţie şi o învăţătură sau cunoaştere să fie însuşite şi aplicate, astfel încât ulterior să facă parte din tine însuţi sau să fi una cu ceea ce ai învăţat…

Articolul precedentCheile Genelor – un model de evoluţie
Articolul următorInteligenţa Artificială – Fantomele Internetului
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Constantin Naizer
Constantin Naizer
9 luni în urmă

Asa este ma regaseesc in articol.