Analizând astrograma natală vom înţelege structura noastră şi ne putem realiza transformarea spirituală.

Cine n-ar vrea să trăiască o viaţă aşa cum şi-o doreşte din toate punctele de vedere? Toţi oamenii atunci când sunt copii mici visează cu ochii deschişi. Vedem uneori pe la televizor pe posturile noastre româneşti, cum unii copii sunt întrebaţi „Tu ce vrei să te faci când vei fi mare?”, și fiecare dintre aceşti copii răspunde în felul său, dar este evident că nu este opinia sa obiectivă, ci una instinctuală bazată pe ceea ce-i spun părinţii sau în virtutea a ceea ce văd şi înţeleg de la televizor.

De aici şi până la vârsta adolescenţei, când omul începe să aibă deschiderea conştiinţei către ce anume îşi propune să devină, se derulează aproximativ un sfert din viaţa sa. Interval de timp în care individul acumulează tot felul de informaţii ca să-şi poată contura un punct de vedere referitor la propria devenire. Se poate spune că în acest secol 21 beneficiem de toate tehnicile create, inventate şi propagate vreodată în istoria civilizaţiei umane, astfel încât oricine dacă doreşte are la îndemână o tehnică sau alta de transformare şi evoluţie spirituală. Însă nu asta este problema care se pune, ci cum o facem?

În primul rând este important să realizăm faptul că tehnica respectivă, pe care o alegem, ni se potriveşte cel mai bine dintre toate cele existente. Spun asta pentru că am văzut de-a lungul anilor foarte multe persoane care s-au dus şi au învăţat o mulţime de tehnici, care mai de care mai sofisticate, şi n-au apucat să folosească niciuna. Fie pentru că s-au plafonat informaţional, fie pentru că nu au înţeles în ce constă transformarea spirituală şi sunt mereu în căutarea a ceva nou.

În al doilea rând trebuie să plecăm de la identificarea propriei structuri, respectiv să analizăm pe ce nivel de evoluţie ne aflăm. Şi pentru asta avem la îndemână trei elemente care există în propria structură şi pe care le putem identifica în astrograma natală. Ele sunt Sattva, Rajas şi Tamas.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?