Cum resetam ADN-ul
© Bigstockphoto

Cum să vizualizăm ADN-ul propriu ca să putem să-l curăţăm de vibraţiile negative intrate acolo?

Tot ceea ce se petrece în societatea planetară, indiferent că se întâmplă în oricare ţară departe de noi, face parte din Întregul Care Se Întâmplă peste tot în acelaşi timp. Dacă lucrurile stau aşa, înseamnă că în conformitate cu observaţiile cercetătorilor, că tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru ne influenţează ADN-ul, rezultă că permanent în interiorul fiinţei noastre au loc tot felul de schimbări.

Să ne mai mirăm atunci de ce în unele zile ne simţim apatici, dezorientaţi, confuzi, nesiguri, ori furioşi sau anxioşi? Este uşor de înţeles că trăim într-un mediu pe care tot noi l-am produs şi care ne modifică destul de mult ADN-ul în şirurile sale informaţionale. Este o poluare vibraţională înainte de toate, şi de abia după aceea e poluare chimică, fonică, socială etc.

În faţa unei asemenea avalanşe stârnite de mentalitatea noastră, cu care modelăm societatea în care trăim, întrebarea este cum putem să ne apărăm de asemenea modificări ce apar în ADN-ul nostru?

Una dintre posibilităţi este de a ne cunoaşte propriul profil hologenetic cu ajutorul tehnicii oferite de Cheile Genelor. Acolo în propriul profil hologenetic putem afla cum suntem noi şi ce avem de făcut, şi dacă suntem pe nivelele negative sau pe cele pozitive. Dacă suntem pe cele negative înseamnă că încă suntem influenţaţi la nivel de ADN de poluarea vibraţională.

O a doua modalitate este să intrăm în starea mentală Theta, cea apropiată de starea de somn, deci o relaxare aproape completă, şi pe acest nivel să folosim imaginaţia proprie pentru a putea pătrunde în microcosmosul cuantic al propriului ADN.

Dar o altă întrebare care se pune este asta: cum să vizualizăm ADN-ul propriu ca să putem să-l curăţăm de vibraţiile negative intrate acolo?

Putem folosi două reprezentări, dar acest procedeu se bazează pe simţirea proprie.

Una dintre reprezentări, cea pozitivă, o putem folosi prin intermediul unor simboluri frumoase care ne apar pe ecranul mental. Cele negative apar ca simboluri urâte şi distorsionate tot pe ecranul mental.

Secretul pe care lumea nu-l înţelege este acela că atunci când ne relaxăm, de exemplu, pe ecranul nostru mental apar fel şi fel de imagini, de unde rezultă că Sinele nostru spiritual dirijează dintr-un anumit ”fişier” mental anumite imagini, nu neapărat legate de starea noastră de relaxare de moment. Astfel stând într-o stare de relaxare profundă, lăsăm mintea să alunece în profunzimea fiinţei noastre şi cerem Sinelui nostru spiritual să ne aducă în faţa ecranului mental acele simboluri din ADN care corespund distorsiunilor.

Dacă vă este greu să intraţi în starea Theta amintiţi-vă cum eraţi când eraţi copil şi starea de atunci va apare.

Fiind relaxaţi în acest fel, lăsaţi atenţia să perceapă imaginile care apar pe ecranul mental. De multe ori distorsiunile din ADN apar sub forma unor persoane care nu sunt agreabile, care au o atitudine ostilă faţă de voi şi puteţi simţi asta aşa cum staţi relaxaţi. În prima fază, care poate dura 5 până la 15 minute, fără frică sau reţineri, percepeţi cât mai mult posibil ce vă transmite acea imagine. Chiar dacă vă transmite ceva disconfort, asta se petrece doar în mintea voastră. Ca urmare aveţi control asupra ei. Dacă este imaginea unei persoane masculine, indiferent că o cunoaşteţi sau nu, soluţia este să creaţi în mintea voastră imaginea unei persoane feminine cunoscute cu care sunteţi în relaţii bune. Iar dacă apare imaginea unei persoane feminine, creaţi în faţa ei o persoană masculină cunoscută, un prieten, o rudă etc.

Despre următoarea fază a acestei proceduri vom comenta în numărul următor.

Următorul episodCum resetăm ADN-ul? – II >>
Acest articol face parte 1 din 2 seria Cum resetăm ADN-ul?
Articolul precedentCauzele spirituale ale bolilor de oase – C4, C5, C6 (XIII)
Articolul următorExistă baze extraterestre subacvatice? – III
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile