Cum resetam ADN-ul
© Bigstockphoto
Timp estimat de citire: 3 minute

Pentru a reseta ADN-ul trebuie să-l înţelegem în partea sa funcţională, respectiv la nivel de cromozomi.

Știinţa modernă a făcut progrese mari în a cunoşate şi recunoaşte ceea ce Ştiinţa Spirituală spun de milenii întregi. Şi anume că noi ca fiinţe suntem sisteme vii şi deschise, care interacţionăm permanent cu mediul ambiental în foarte multe moduri. De la simpla plăcere de a admira peisajele naturii până la meditaţii axate pe energiile percepute în cuprinsul naturii.

Dar de obicei noi cetăţenii lumii moderne suntem prea ocupaţi cu atâtea treburi, ca să mai observăm simplitatea vieţii care se desfăşoară în forme complexe. Şi ca urmare nu suntem atenţi la toate aceste evenimente care se petrec în societate, şi care ne influenţează prin simplul fapt că luăm la cunoştinţă de ele. Desigur n-o să stăm ca pustnicii izolaţi pentru că ”vezi Doamne mă influenţează atâtea energii”, dar este bine totuşi cât de puţin să ne trezim în privinţa acestor chestiuni, deoarece după cum o să vedeţi în cele ce urmează, răspunsul la astfel de chestiuni tot ştiinţa ni-l aduce.

Resetarea ADN-ului ţine de amplitudinea noastră mentală de a vizualiza, aşa cum am explicat în numărul trecut al revistei, şi de care ne vom ocupa aici în continuare, dar şi de factorul alimentar. Pentru a reseta ADN-ul trebuie să-l înţelegem în partea sa funcţională, respectiv la nivel de cromozomi. Aceştia prezintă la capetele lor nişte terminaţii numite telomeri, a căror lungime variază în funcţie de stilul de viaţă. Dacă trăim stresaţi şi cu multe griji, şi mai şi fumăm şi facem şi ceva excese alimentare, telomerii se micşorează determinând transmiterea defectuoasă a energiei de viaţă peste tot în corpul fizic.

Să continuăm cu explicaţiile din numărul trecut despre cum resetăm ADN-ul în cazul amintirilor neplăcute legate de persoanele care ne-au provocat vreodată asemenea stări.

Articolul precedentGeneza civilizaţiei umane – Tibet şi Carpaţi (VII)
Articolul următorCauzele spirituale ale bolilor de oase – Vertrebra C7 (XIV)
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile