Orlando Daniel Stoicescu

Vă prezintăm un interviu unic și inedit cu Orlando Daniel Stoicescu. Orlando practică un concept relativ nou, numit decondiționare mentală și emoțională. Este Trainer din 2008 și a creat cursuri orginiale în domenii precum comunicare, leadership, vânzări, evoluție personală sau sisteme de profilare. În prezent lucrează inclusiv în sesiuni personale folosind sistemul Cheile Genelor și Human Design, sisteme de auto-cunoaștere pe care le folosim și noi la cabinetul Cosmos.

Mai multe detalii și informații veți găsi în interviu.


  • Salut Orlando! Ce este mai exact Umbra?

Pentru ca un om să aibă umbră e nevoie să existe două lucruri, e nevoie de lumină și de omul care produce umbra. Cine este întotdeauna la mijloc?

Umbra este parte a drumului nostru, este parte integrantă a ceea ce înseamnă a fi. Am putea spune că umbra este partea noastră întunecată, joasă care este în opoziție cu partea noastră luminoasă, înaltă. Ambele sunt pure, întunericul și lumina sunt pure, sunt perfecte, provocarea apare când alegem una dintre ele ca fiind casa noastră, atunci ne pierdem. Sunt oameni care se pierd în întuneric și alții care se pierd în lumină, de aceea am denumit această alegere a extremei ca fiind partea noastră bolnavă.

Pentru că îmi place să folosesc analogii și metafore, planeta noastră este exact la distanța potrivită pentru ca omul să existe, este un echilibru aici. Omul nu poate trăi pe Soare, departe de întunericul umbrei dar nici în Pământ în întuneric, fără lumină. În natură observăm peste tot echilibrul.

Umbra este partea noastră joasă, parte pe care dacă o acceptăm și o integrăm, ajungem să ne simțim în armonie cu noi și cu întregul.

  • Ce presupune concepul de Decondiționare Mentală și Emoțională?

    CONȚINUT RESTRICȚIONAT

     

    Articol dedicat abonaților

    Abonament expirat? Prelungește-l aici!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile