Felul în care stați pe un scaun, indiferent că sunteți acasă sau la serviciu, indică foarte clar care sunt tendințele voastre la nivelul personalității.

La bună găsire, oameni ai neamului nostru!

Data trecută v-am explicat despre pas, acum vă vom transmite câte ceva despre felul în care stați. Ca să înțelegeți bine ne referim la postura în care voi stați pe scaun, mai ales atunci când aveți o anumită activitate de care vă ocupați.

Este important să înțelegeți că ființa voastră interioară, care are aici pe Pământ un destin, se exprimă prin părțile corpului fizic, prin gestică, postură, tonus și vibrație. Fiecare om are postura sa în conformitate cu structura sa, aceasta fiind determinată ca formă, aspect și volum de destinul său. Indiferent că sunteți acasă sau la birou la serviciu, corpul vostru adoptă o anumită postură după un timp, iar asta se întâmplă în momentul în care cele 10% ale conștientului vostru nu mai coordonează cele 90% ale subconștientului care este corpul fizic. Cum s-ar spune intrați într-un automatism al activității, datorită faptului că atenția voastră se mută de la postura corpului la activitatea pe care o realizați...

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentAstrologie – Punctul operațiilor chirurgicale
Articolul următorRegenerarea spirituală
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile