Haideți să vedem cam cum ar fi viața pe un asemenea Pământ de nivel 5D, mai ales că încet-încet multe categorii sociale se vor separa între ele, chiar și la nivel de familie…

După „fatidicul” și inofensivul an 2012 – în urma căruia evident că nu a avut loc nici o catastrofă planetară așa cum a crezut mai toată lumea – în cercurile spirituale a apărut o nouă idee referitoare la profețiile viitorului. Așa cum știm acum cu toții era vorba pentru prima dată despre Noul Pământ, așa cum a fost profețit inițial în Apocalipsa lui Ioan, ca urmare a faptului că a primit aceste Revelații de la Christos prin Iisus.

Suntem la 11 ani de la pragul acela de conștiință, considerat astfel nu doar de către cei spirituali, ci și de către astrofizicieni – deoarece au fost observate de atunci încoace o serie de fenomene stranii pentru normalitatea fizicii pământene, și uite că omenirea merge înainte bine mersi, cu tot cu cohorta de bazaconii aruncate în lume de către slugile ocultei. Practic trăim cumva o stare de normalitate, căci în lumea asta nu putem trăi ca lumea, nu simțim că trăim, dacă nu avem parte și de lucruri nașpa.

Dar dincolo de toate aceste fațete ale societății planetare, să ne ocupăm încă o dată de această noțiune a Noului Pământ sau a Pământului 5D, așa cum mai nou este înțeleasă o asemenea chestiune. Într-un fel, acest subiect devine tot mai important pentru cei spirituali, mai ales în urma traversării pandemiei. Foarte mulți încep acum să priceapă cum este chestia asta cu Pământul 5D, fiind vorba despre departajarea treptată a unor frecvențe. Haideți să vedem cam cum ar fi viața pe un asemenea Pământ de nivel 5D, mai ales că încet-încet multe categorii sociale se vor separa între ele, chiar și la nivel de familie, datorită acestor diferențe tot mai accentuate de vibrație proprie…

Conceptul de Pământ 5D are la bază ideea de evoluție a conștiinței. Acest nou plan de existență presupune o lume în care oamenii trăiesc într-o stare de conștiință ridicată, unitate și armonie. Pe Pământul 5D, fricțiunile și diviziunile care marchează istoria umanității ar putea fi depășite, lăsând loc pentru o societate bazată pe compasiune, empatie și colaborare.

Conștiință Extinsă în 5D

În 5D în următoarele câteva decenii, oamenii ar putea avea acces la niveluri mai profunde de conștiință și înțelegere interioară, mult mai mult decât în deceniile trecute. Meditația și practicile spirituale ar putea deveni parte integrantă a vieții cotidiene, poate chiar introduse ca discipline spirituale, deschizând astfel oficial porțile percepțiilor subtile și ale intuiției. Această expansiune a conștiinței ar putea duce la o mai mare apreciere pentru viață, natură și interconectivitatea tuturor lucrurilor din partea unei părți tot mai mari a omenirii. Tot mai multă lume ar putea aprecia la adevărata valoare natura și conexiunea cu ea. Rolul fundamental al conștiinței și al dezvoltării acesteia va fi tot mai mult învățat de către majoritatea celor care tind către nivelul de conștiință 5D, care înseamnă depășirea dualității și acceptarea Totului și Întregului pentru toți și de către toți cei ce evoluează în acest sens.

Tehnologie și Sustenabilitate în 5D

Lumea Pământului 5D ar putea integra tehnologia nu pentru a domina natura – așa cum corporațiile planetare au făcut până acum – ci pentru a trăi în armonie cu ea. Se pot dezvolta în următorii 50 de ani tehnologii simbiotice care să îmbine construcțiile moderne cu funcțiile naturii, astfel încât să vedem orașe în care reapare pe mari suprafețe orizontale și verticale vegetație – flori și plante din abundență, care să ofere angajaților din birouri, dar și locatarilor blocurilor, mai mult confort, mai mult oxigen și mai multă conexiune cu Mama Geea. Energia regenerabilă, orașele sustenabile și agricultura ecologică ar putea deveni lucruri normale, la fel cum este azi normal să arăm cu tractorul pe câmp. Economia cu toate resursele ei poate fi restructurată integral în jurul principiilor de echitate și durabilitate, banii și bunurile fiind disponibile pentru toți oamenii planetei, iar tehnologiile avansate ar putea fi utilizate pentru a sprijini bunăstarea și evoluția, nu doar profitul unora și a marilor corporații și a firmelor de diferite mărimi așa cum se procedează azi.

Relații Interpersonale în 5D

În 5D, relațiile ar fi bazate pe autenticitate și vulnerabilitate. Dar nu este vorba aici despre o vulnerabilitate emoțională, așa cum o determină actualmente tiparele emoționale nerezolvate, care provoacă atâtea drame și dificultăți relaționale. Este acea vulnerabilitate a individului dispus să accepte și alte puncte de vedere, alte atitudini și realitățile celorlalți. Astfel vorbim despre o comunicare nonviolentă și o înțelegere profundă a granițelor și nevoilor fiecăruia, iar aceste valori noi ar putea înlocui conflictele de putere dintre state și conflictul din relațiile umane, pe care le-am văzut până în prezent la o scară destul de amplă. Conceptul clasic de familie va deveni treptat cel de comunitate spirituală, și din perspectiva aceasta ar putea avea o nouă însemnătate, fiind centrate pe sprijin reciproc și creștere personală nu doar în interiorul familiei, ci și în interiorul acelei comunități. De altfel deja există comunități spirituale, chiar dacă majoritatea populației – care nu are încă o suficientă educație spirituală – le privește deocamdată ca pe niște grupuri de oameni ciudați care nu se încadrează în „normalitatea” turmei.

Educația și Învățarea în 5D

Educația pe Pământul 5D ar fi profund personalizată și experiențială, pentru că fiind pe partea spirituală, va pune înainte de toate accentul pe ceea ce înseamnă spiritualitatea cu toate aspectele sale. Învățarea nu ar mai fi văzută ca o acumulare de informații, ci ca o călătorie de autodescoperire și dezvoltare a abilităților. Curiozitatea și creativitatea ar fi încurajate și susținute de către persoane adulte, calificate sau cu multă experiență spirituală, ca niște mentori cu multă compasiune și experiență lumească și spirituală, iar sistemul de educație – spirituală mai ales – ar servi la împuternicirea individului de a explora o lume cu totul nouă, complexă și interconectată în același timp. Aceasta este splendoarea unei lumi 5D, în care se poate trăi în armonie cu toți și cu toate, învățând în fiecare zi ceva frumos și inedit.

Sănătatea și Vindecarea în 5D

Abordarea sănătății pe Pământul 5D va fi clar una holistică, integrând mintea, corpul și spiritul. Practicile de vindecare vor include modalități tradiționale și alternative, poate și unele noi ce încă nu au fost deocamdată descoperite pe scară largă – cum este de exemplu Theraphi pe care-l avem și-l folosim deja la noi la cabinetul Cosmos, iar prevenția și auto-îngrijirea vor fi la fel de importante ca tratamentul, dacă nu chiar mai importante decât acesta, având în vedere că pe nivelul 5D mintea nu va mai lucra cu negații și vibrații sau frecvențe joase. În această privință gândirea optimistă, creativă și susținută de valorile spirituale autentice va constitui un factor esențial pentru o viață trăită în deplină bucurie și armonie. Capitolul alimentației va avea la bază nutrienții naturali, obținuți doar din alimente naturale și pure din punct de vedere biochimic. Pe de altă parte, exercițiul fizic va constitui un stil de viață, fiind efectuat zilnic ca un fel de „dietă” energetică, și va fi combinat cu practici care susțin sănătatea mentală și emoțională.

Atitudinea și îndeosebi intenția vor fi elementele fundamentale ale vieții trăite pe acest nou tip de frecvență, care este existența pe Pământul 5D. Practic nu ne vom muta pe altă planetă, așa cum credeau majoritatea celor care tind către 5D, ci este vorba despre o nouă frecvență stării interioare a individului, stare determinată de propria Intenție care va determina Atitudinea, acestea trei având drept consecințe proiectarea în exterior sub forma unui alt stil de viață, complet diferit de cel al celor care vor rămâne pe 3D-4D în dualitate, frică și nesiguranță.

Pământul 5D va fi al celor care vor să trăiască în Adevăr, deoarece așa cum a spus Iisus, Adevărul ne va face liberi. 

4 4 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Elena Popescu

Bună

Elena Popescu

Bună ziua! Tare mult mi as dorii ,sa se întâmple acest lucru în viața asta!