Cum va fi anul 2021
Anul 2021 va marca depășirea limitelor personale și ieșirea din tiparele fixiste.

Per total, în 2021, trebuie schimbat ghiveciul cu unul mai mare. Cât de expansiv este ghiveciul tău?

Numerologic vorbind, anul 2021 este guvernat de vibrația lui 5, adică SCHIMBARE brută! Dar schimbările înseamnă și oportunități. Avem cele 5 Elemente (Foc, Apă, Pământ, Aer și Eter) reprezentate de cele 5 Platonice Solide, din care este alcătuit universul holografic. 5 este un număr fractal și „complex”. Pentru a percepe această complexitate a naturii, este nevoie de toate cele 5 simțuri. Complex nu este tot una cu a fi complicat. Complexitatea dă naștere oportunităților, ceea ce presupune mai multe căi de acces și flexibilitate. 5 înseamnă dexteritate, îndemânare și dibăcie. Anul 2021 este caracterizat de schimbări (plăcute sau neplăcute), oportunități și libertate!

Câteodată stau și mă întreb, cum ar fi dacă ne-am bucura, indiferent ce va urma. Pentru unii oameni sună ca o țăcăneală. Să erupi atât de multă iubire încât să sărbătorești nevăzutul! E normal să-ți faci griji pentru ceea ce urmează. Viitorul e întunecat, nu știi ce vine. Cu toate acestea, viitorul ascunde întotdeauna ceva măreț. Chiar și după moarte, multe suflete încă rămân uimite de ceea ce se află “dincolo” de Voal. Ce se întâmplă dacă acest viitor “întunecat” se umple cu lumina ta? Cum ar fi dacă am lua-o invers, de la Adevăr către incertitudine și nu de la incertitudine către Adevăr?!

Să începem cu Gaia, maica noastră primordială, sursa vieții noastre în materie. Planeta trece printr-o purificare importantă în 2021. Pentru cei care sunteți familiarizați cu scala Hawkins, planeta va vibra la nivelul de conștiință 350 (Iertare, Acceptare și Transcendență), iar în 2025 va ajunge la nivelul 400 (Înțelepciune și Înțelegere). Nu vorbim despre Sinele Spiritual 7D al planetei, ci despre expresia ei 3D, în fizic. Vor fi noi recorduri ale rezonanței Schumann. Energia Zeiței și femeile vor face salturi evolutive mari în toată această perioadă de grație. Începând cu acest an, planeta va accelera exponențial către Ascensiune și 5D. Vor fi reconfigurări ale mediului, ghețari care se topesc, dar și ghețari care se formează în locuri noi. Oceanul începe să se regenereze și vor apărea inclusiv specii noi. Onorați spiritul planetei ori de câte ori puteți! Mesajul Mamei Pământ este următorul: „Vă iert. Începe vindecarea. Rămâneți cu mine.”

Să trecem la oameni, copiii planetei Gaia. Datorită Dispenselor Divine, Ierarhiile Spirituale au permis intervenția directă a Maeștrilor Karmici în dimensiunile cauzale. Asta înseamnă că au mână liberă să schimbe algoritmul karmic fără permisiunea Sinelui Spiritual al oamenilor. Karma individuală și colectivă este asemănătoare unui imens puzzle cosmic, iar în ceea ce privește Pământul, de-a lungul timpului, s-au creat imense buzunare eterice și astrale de karmă acumulată de super-joasă frecvență (crime, ritualuri satanice, avorturi etc) care s-au transformat într-un fel de tumoare planetară.

Se spune că sufletele care vin la întrupare începând cu 2020/2021 (generația Alpha) nu au karmă personală de rezolvat. Maeștrii Karmici purifică prin multă grație acest spațiu îmbâcsit de frecvențe joase prin curățarea retro-karmei acumulată de milenii, pentru a permite acestor suflete să nu fie invadate la naștere de avalanșa de negativitate colectivă. Înainte să săriți în sus de bucurie, această curățare nu are legătură cu acțiunile karmice actuale ale oamenilor. Din păcate, fluxul karmic nu scade, ci crește. Chiar dacă acest rezervor karmic este eliminat, se umple rapid din nou, doar că nu se mai ACUMULEAZĂ. Din această cauză, Noua Energie va oferi o retribuție accelerată pentru faptele rele, dizarmonice. Plata vine repede, nu mai e nevoie să treci prin cicluri de reîncarnare ca să-ți dai seama că nu ești pe drumul cel bun. Este un subiect complex, despre care vom vorbi cu altă ocazie.

Din punct de vedere social, va fi un an tensionat. Ca să vă faceți o idee, e ca și cum ai fi în preajma unui om care nu-ți place deloc și cu toate acestea, va trebui să găsești o modalitate de a vedea lumea și prin ochii lui. Acest disconfort va determina lumea să ia decizii și să facă schimbări, oricare ar fi ele, în funcție de ce simte fiecare. Vor fi crize și transformări personale, tranziții și epurări interioare. Să nu vă mire dacă veți auzi de multe suflete care părăsesc planul fizic al Pământului. Sistemul așa cum este acum, nu va supraviețui. Întreg sistemul economic este o schemă Ponzi care va intra în colaps din ce în ce mai mult începând cu 2021. Din acest punct de vedere, se intră în prelungiri. A sosit momentul să ne pregătim serios pentru Ascensiune, altfel e cam groasă treaba!

Trecerea de la Energia Veche la cea Nouă este atât de fină, încât abia dacă-ți dai seama când ești tras de mânecă. Unele sisteme de credință sunt atât de vechi, încât nici nu ne dăm seama de ele. Toată această schimbare de paradigmă creează în jurul oamenilor un fel de “bulă narcisistă”, care ne obligă să ne auto-observăm din ce în ce mai mult. Cei care refuză să-și acceseze Spațiul Interior, își vor construi castelul de nisip chiar în buza mării, ca Sisif și bolovanul. Vor fi energii foarte pestrițe în lume. Pentru a obține Piatra Filozofală interioară, oamenii vor jongla cu ingredientele eterice mai ceva ca un alchimist buddhist. Trebuie să devenim Relee de Lumină pentru a permite lui Dumnezeu să se manifeste prin noi.  

Începând cu anul 2021, oficial, puteți să vă luați adio de la intimitate. Cel puțin în țările „civilizate”. Camerele vor fi pe noi mai tot timpul, oriunde te-ai duce pe planetă. Vom fi cu toții vedete!  Sistemul educațional va suferi transformări mari, în special începând cu eclipsa din Gemeni și Săgetător. Internet, cursuri online și Homeschooling. Analfabetismul tehnologic va deveni o adevărată provocare în viitor, la fel și Inteligența Artificială. Vom pătrunde într-un alt ciclu tehnologic, aceeași notă, dar altă octavă. Mărimea calculatoarelor cuantice se va micșora, vor deveni mai accesibile și vor fi folosite pentru Programare Predictivă (simularea viitorului). Odată cu Era Vărsătorului, ne vom îndrepta către fuziunea dintre biologie și tehnologie, doar că etica și cunoașterea spirituală vor lăsa mult de dorit. Va apărea o tendință pentru descentralizare. Probabil Bitcoin va lovi noi recorduri, iar bursele vor continua să fie controlate artificial (mai interesează pe cineva?). Vom utiliza din ce în ce mai mult știința frecvențelor, în special în domeniul electro-medicinei și al energiei. Actele filantropice false nu vor mai impresiona pe nimeni.

Datorită fluctuațiilor karmice, devine din ce în ce mai greu să faci predicții exacte, cu toate că poți să intuiești cum se simte ”energia viitoare”. Câmpul vibrațional e mai accelerat, cred că aici suntem de acord cu toții. N-am auzit pe nimeni să spună în ultimul timp, ”Bă, cât de mult timp am la dispoziție!” Cu toate acestea, lumea va continua să bage la pariuri. NESARA/GESARA va avea 50% șanse să se manifeste în 2021. În State va fi un an cel puțin ciudat! Vagabontul este președintele ales la modul real, indiferent ce va difuza marele ecran al Matrixului. China își va dubla economia și efectivele militare terestre și spațiale, din această cauză, ea va impune cu adevărat Noua Ordine Mondială în lume. Declanșarea Evenimentului va avea un potențial de 30%. Puțintel. Nu fiți triști, dar nici prea veseli! O parte din societate, va tinde oricum, încet și sigur, către prosperitate și abundență colectivă. Vor apărea comunități în afara Sistemului cu propriul set de reguli. Oamenii vor începe să lucreze cu natura în moduri armonioase și constructive.

Aproape jumătate din planetă va ține cont de o anumită practică spirituală, ceea ce este destul de uimitor. În 2021 ne apropiem la 60% Full Disclosure. Oameni vor afla istoria reală a Pământului, istoria galactică și mai ales, planeta Marte este colonizată de mult! Expolitica este noul buzzword. De altfel, nu se preconizează niciun Flash Solar major care să ne afecteze tabletele și serialul preferat. În unele zone, turnurilor 5G vor fi perturbate, atacate sau hackărite. E foarte posibil să fie „trosnite” chiar și unele noduri principale de centrale electrice.

Ce industrii rămân pe val? Tehnologie, suport tehnologic, inteligență artificială, robotică, alimente, asistență medicală, produse de curățare, salubritate, companii de livrare, plăți digitale, securitate cibernetică, educație online. Provocări: aviație, turism, comerț cu amănuntul, sporturi profesionale, cinematografe.

Anul 2021 va marca depășirea limitelor personale și ieșirea din tiparele fixiste. Unul dintre aceste tipare fixiste este gândirea liniară. Fie că vorbim de sănătate, relații sau muncă, contrar vechilor tradiții, de data aceasta, va trebui să te întinzi dincolo de plapuma zonei de confort! Per total, în 2021, trebuie schimbat ghiveciul cu unul mai mare. Cât de expansiv este ghiveciul tău?

P.S. Bineînțeles, să nu uităm, în anul 2021, revista Cosmos va ajunge la 20.000 de urmăritori pe social media!

Articolul precedentConștientizarea gândurilor și emoțiilor din spatele bolilor – Sângele (VI)
Articolul următorRăsprofetul răsprofețit
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile