Cum va fi 2022?

Anul 2022 vine cu adâncirea dintre cei care vor o lume liberă cu adevărat și cei care vor să o țină pe mai departe sub control.

Anul acesta care se va încheia peste două luni a fost plin de evenimente contradictorii, așa cum spuneam în alt număr al revistei, datorită perechilor 20 și 21. 2 este un număr al împărțirii, al contribuției, al participării, iar 1 este numărul începutului, al conducătorului, al unicității dar și al aspectelor separatiste prin manifestarea individualizării.

Dacă 2021 a fost așa cum l-am văzut cu toții, plin de tot felul de contradicții și aspecte impuse cu forța de către autorități – 1 reprezentând autoritățile din orice stat al lumii – cifra 2 aduce începutul unei disoluții la nivelul structurilor globale. Ca un mic preambul la 2023, 3-ul definește separarea și participarea în același timp a unor noi structuri, deci din punctul ăsta de vedere, dacă ne referim la actualele structuri corporatiste care domină lumea prin influența lor financiară, 2023 le va aduce cumva dizolvarea prin raportarea la un al 3-lea element care va constitui aspectul ce le va provoca dezmembrarea.

Dar să rămânem la 2022.

Am putea spune că începutul disoluției, la nivel regional, continental și global, referitor la structurile politico-economico-financiare, că un asemenea început va fi odată cu palindromul perfect din data de 22.02.2022, adică data de 22 februarie când Soarele deja va fi intrat în semnul zodiacal al Peștilor. Atunci când vine un palindrom perfect se întâmplă multe lucruri, și de data asta avem 6 de 2, iar 22 e una dintre perechile cu conotații mistice, esoterice și oculte foarte intense, fiind folosit în tot felul de ritualuri ale organizațiilor mai mult sau mai puțin secrete din multe țări ale lumii. Dacă adunăm toate cifrele de 2 avem 444, iar rezultatul final este cifra 12, respectiv 3. Deci anul 2022 este unul ce se va afla sub influența energiei lui 3, dar e bine să ținem seama și de felul în care acționează perechile de 22, și de numărul 444, care luat prin prisma pătratului material, poate semnala începutul unor răsturnări spectaculoase de situații, în urma cărora prosperitatea și nivelul de trai al lumii poate cunoaște o schimbare radicală în sensul bun. Desigur că până în 2022 nu mai e mult, și având în vedere situația actuală cu anunțatele tulpini derivate ale Covrigului vieții, și cu viitoarele v@cc1nuri, ne-am putea aștepta și la multiplicarea minciunilor și a înșelătoriilor din partea ocultei, din partea Big Pharma și a rețelelor care le susțin. Căci 2 poate fi privit și ca intenția de „a face bine” prin campanii de vaccinare, în defavoarea unei realități care dovedește că lumea moare după asemenea vaccinuri făcute! Desigur, 2 mai înseamnă și promisiuni deșarte de recompense pentru asemenea chestii pe care omenirea le va suferi fără doar și poate. Căci 2 așa cum am mai spus reprezintă și scindarea bazată pe înșelătorii și minciuni. Vorba aceea, „îți dau dacă îmi dai”. Dar întrebarea este… ce dai și ce primești? Sau dacă primești, ce trebuie să dai la schimb?

De asemenea, 2022 vine și cu adâncirea dintre cei care vor o lume liberă cu adevărat și cei care vor să o țină pe mai departe sub control. Însă energia lui 2 multiplicată de 6 ori va aduce o lovitură neașteptată celor care cred că mai pot controla lumea în următorii ani. Însăși 2-ul îi va face pe cei din asemenea structuri să se certe între ei și să aibă în cele din urmă scopuri total diferite, astfel încât alianțele lor se vor destrăma.

Pe de altă parte, conștiința multora se va eleva prin revelații directe către Divinitate, mă refer aici la cei pozitivi care vor o lume liberă, în timp ce conștiința celor vaccinați sau care aderă la asemenea idei se va duce tot mai în jos, într-o stare apropiată cu lipsa oricărei viziuni de evoluție. Din acest punct, poate începe lupta dintre iad și rai, pe un front cosmic adus pe Pământ de înseși energiile anului 2022.

5 8 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Asanachescu Gheorghe

A hotărî dacă viața merită sau nu să fie trăită înseamnă a răspunde la problema fundamentala a filozofiei (în condițiile în care omul are liber arbitru!). A fi sau a nu fi aceasta-i întrebarea!

dorin

Ce sa intamplat pe 11.11.1111 ?

Andronache

Dupa calendarul nostru nu s-a intimplat nimic. Pe vremea aceea era valabil calendarul iulian.