Arta in Carpati Bratara Cupru
© Arta în Carpaţi / Inspirație: cultura Cucuteni

Strămoșii noștri au pătruns deja misterul gândurilor pozitive şi ce credeţi că au descoperit?

Strămoșii noștri au învățat de la străbuni despre cele trei stări vibraționale principale ale gândurilor, respectiv cea electrică, magnetică și materială, aceasta din urmă dând naștere la masă, spațiu și timp.

Răspândirea gândurilor ființei umane era comparată și studiată cu ajutorul vibrațiilor produse de instrumentele muzicale, de pildă lira sau flautul. Ca atare, au înțeles că fiecare gând pozitiv sau negativ înmagazinează energie și informație, că vibrează în mișcări spiralate pe note muzicale, că influențează vremea, că se răspândește pe distanțe nelimitate cu viteză instantanee și că se materializează.

Mai mult, asemeni sunetelor, gândurile interferează și cu cele emise de alte ființe vii indiferent de locația acestora. Drept consecință, sunt absorbite sau respinse de destinatar și se întorc către expeditor.

Fenomenul interferenței este observat și în alte situații, de pildă la lansarea simultană a cel puțin două pietricele într-un vas cu apă sau într-un lac, precum și la lumina stelelor. În primul caz, avem o imagine 2D a procesului. În punctele de cădere a pietricelelor într-un vas cu apă sau într-un lac crează vortexuri[1] în apă[2]; totul începe a vibra și a se mișca; apa de la suprafață capătă forma undelor. În timp ce se propagă, ele interferează și pe alocuri se unesc; atunci când ajung la marginile vasului sau la mal, forța vortexului întâmpină o nouă stare energetică, drept urmare undele nu mai pot înainta și atunci spiralarea apei creează acele valuri arcuate (Kevin Helmholtz waves). Impactul creat între cele două câmpuri energetice, determină ca valul să se întoacă la locul de lansare.

La fel este și în cazul astrelor, acestea oferind o perspectivă 3D de mişcare mai amplă. Indiferent dacă steaua este vizibilă pe boltă sau dacă nu mai există din punct de vedere fizic sub forma pe care o știam, energia, lumina și informația emisă călătoresc în continuare prin timpul și spațiul cosmic; acestea se întâlnesc și se încrucișează cu lumina altor aștri. Astfel, lumina este absorbită și se reflectă și în corpurile cerești din apropiere, drept consecință o parte din energia undelor se întoarce de unde a plecat.

Similar este și cazul astrelor din sistemul nostru solar.

De exemplu, Soarele se rotește în jurul propriei axe și concomitent se deplasează prin galaxie, transmițând astfel lumina prin mișcările spiralate ale liniilor câmpului magnetic; ca atare, lumina sa este vizibilă planetelor și altor corpuri cerești aflate la distanțe mici sau mari, dar datorită efectelor de interferență el se uneşte cu liniile spiralate ale câmpului magnetic terestru şi a altor planete, manifestându-se astfel sub forma celor trei stări: cea materială (corp ceresc), cea energetică electrică și cea energetică magnetică. Astfel, planetele absorb fotonii şi din energia solară şi totodată reflectă unele unde, ca atare o parte din energie revine la Soare.

planetele absorb fotonii şi din energia solară şi totodată reflectă unele unde, ca atare o parte din energie revine la Soare.

De exemplu, luminozitatea Lunii. În consecinţă, câmpurile magnetice ale planetelor au reacţionat precum valurile apei, forma fizică a planetelor asemănându-se din punct de vedere fizic cu pietricelele. Astfel, materia este ecoul prezenţei fizice ale astrelor sau pietricelelor în timpul şi spţiul cosmic.

Tot în forme vortex se extind și gândurile pozitive, oferind o sănătate echilibrată. Cele negative pot îmbolnăvi, îndeosebi sursa emițătoare, creându-i adevărate tornade energetice în propriul câmpul auric și paralizându-i sistemul imunitar. De altfel, și oamenii de știință contemporani au concluzionat că omul este suma emoțiilor, sentimentelor, gândurilor și faptelor sale. De voința noastră depinde, atât la nivel personal precum și la nivel de națiune, dacă dorim sau nu, să fim sănătoși și prosperi.

Strămoșii noștri au pătruns deja misterul gândurilor pozitive şi ce credeţi că au descoperit? Au constatat că doar gândurile pozitive menţin calmul sufletesc și oferă liniște minții. Dând ascultare legilor zamolxiene au învăţat să acorde mai multă importanţă sufletului şi să îşi auto-controleze impulsurile, emoţiile şi gândurile. Cu această ocazie amintesc Legea Belagină 19:

Rămâi mereu în răcoarea sufletului tău, dar dacă mânia se aprinde în tine, ia seama ca nu cumva să treacă de vorba ta. Mânia vine din teamă și nu a locuit dintru început în inima ta; dacă nu crește prin trufie, ea se întoarce de unde a plecat. Trufia închide poarta înțelepciunii, iar cel trufaș se pune singur lângă dobitoace. Înțelepciunea este mai prețuită decât toate cele ce se văd cu ochii, ea este aurul minții și sufletului tău și este rodul cunoașterii udată de vreme.


Legile Belagine comentate de Contele Incappucciato

Şi legea belagină 21:

Mergi la izvor când sufletul ți-e aprins, scormonește în apa limpede și așteaptă până ce devine iarăși curată. Așa se va duce și aprinderea sufletului tău, precum tulburarea aceea.

Mai mult, cunoscând deja şi mecanismul interferenţei gândurilor şi a câmpurilor astrelor, şi-au dat seama de uniunea gândurilor ce se realizează între semeni şi cu fiinţele astrale. Cu alte cuvinte, au descoperit telepatia.

Pentru amplificarea procesului telepatic, strămoşii noştri ţineau cont, nu doar de calmul sufletesc, ci şi de liniştea câmpului energetic solar (de ex.: monitorizau furtunile solare) precum şi de liniştea câmpului magnetic şi electric terestru (de ex.: evitau războaiele, conflictele, controlau vremea). În acest sens, au descoperit ca transmisiile telepatice aveau o mare acurateţe când cerul era senin şi lumina solară ajungea la intensitate maximă în preajma orei 14. Pentru amplificarea procesului transmiterii şi recepţionării simţurilor şi gândurilor telepatice au utilizat şi cristalele, aurul şi cuprul în forme variate, (de ex.:brăţări, cercei, coliere). Fiecare individ având aceste dispozitive, s-a reuşit captarea şi conectarea în mod conştient la câmpul energetic al Geei şi totodată unirea simţurilor întregii comuntăţi geto-dace într-o singură reţea mental colectivă. Gândurile se propagau instantaneu atât între semeni, precum şi pe distanţe infinite către fiinţe astrale.

Fiecare om avea acces la sentimenele şi gândurile oricărui alt om din Dacia, şi chiar de pe alte planete. Este ca şi cum dumneavoastră aţi avea acces la aura şi creierul oricărui om din România sau de pe planetă şi reciproca, oricare om din ţară sau toţi cei 7 miliarde de oameni de pe planeta ar avea acces la aura şi creierul dumneavoastră. Vă daţi seama ce impact ar fi asupra propriei aure și asupra întregii omeniri? Nu ar mai fi secrete, minciuni şi nimeni nu ar putea ascunde nimic, totul s-ar cunoaşte. Simpla intenţie de a fura, ar fi ştiută din momentul emiterii gândului.

Acelaşi procedeu se regăseşte şi la plante. De exemplu, componenta electrică a aurei plantei Phitologica electrica din pădurile tropicale din Nicaragua, se extinde în spațiu până la 2,5 metri detectabili cu un galvanometru, în funcție de intensitatea luminii solare, atingând valoarea maximă în jurul orelor 14. Electricitatea generată de plantă este suficient de puternică, pentru a tine animalele erbivore la distanță.[3]


[1] https://aip.scitation.org/doi/10.1063/1.868352 The three‐dimensional vortex structure of an impacting water drop

Physics of Fluids 6, 564 (1994); https://doi.org/10.1063/1.868352

Bill Peck and Lorenz Sigurdso https://aip.scitation.org/doi/10.1063/1.868352

[2] Ji San LeeSu Ji Park, Jun Ho Lee, Byung Mook WeonKamel Fezzaa, Jung Ho Je – “Origin and dynamics of vortex rings in drop splashing”, Nature Communications volume6, Article number: 8187 (2015) Published: 04 September 2015, https://www.nature.com/articles/ncomms9187

[3]“Partea invizibilă a omului, pe înţelesul tuturor”- V. Rudan,07.07.2015,  https://jurnalparanormal.ro/content/partea-invizibil%C4%83-omului-pe-in%C8%9Belesul-tuturor

Următorul episod<< Cuprul – propagarea gândurilor (II)Cuprul – amplificarea câmpului EM (IV) >>
Acest articol face parte 3 din 10 seria Cuprul
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile