Arta in Carpati Bratara Cupru
© Arta în Carpaţi / Inspirație: cultura Cucuteni

Cuprul este aducător de energii de iubire și te poate canaliza spre entități superioare (ex.: prin vis), însă ura, ca și iubirea, este o energie ce te leagă de persoana pe care o urăști.

La naștere omul vine cu capacități spirituale uimitoare. Cuprul și celelalte metale medicinale stimulează dezvoltarea, însă educația socială primită de-a lungul vieții duce la deteriorarea, stagnarea și chiar inhibarea lor. Drept urmare, în acest articol vom aborda cauzele, efectele și soluțiile pentru deblocarea geniului, imaginației și creativității ființei umane.

Una din cauzele principale care afectează progresul spiritual este frica.

Deși cuprul atrage energiile benefice din dimensiunile superioare și le trimite prin piele cu ajutorul semnalelor electrice către celulele corpului, frica emisă de minte micșorează diametrul vaselor de sânge, urmare unei vărsări excesive de adrenalină în sânge. Acest fapt determină o subalimentare energetică și chimică a tuturor organelor, ceea ce duce și la dezechilibrarea lor energetică, de exemplu boala coronariană (ischemia), hepatită, depresie, boli de piele, nevroze și psihoze.   

O altă cauză este jignirea.

Când cineva te jignește, nu te răzbuna pe el, nu îl urî și nu te supăra pe el. Deși această mentalitate și atitudine este învechită și greu de schimbat, jignirea primită este o reflexie a ta, o percepție din exterior și totodată un dar de la Dumnezeu. Privind la tine însuți prin ochii altora, îți poți îmbunătăți performanțele, atitudinea, te auto-educi. Dacă nu accepți și jignirea, dacă nu dorești să clarifici cauza, atunci purificarea sufletului tău se va înfăptui prin boli și necazuri, iar dacă nu ești pregătit nici pentru acestea, lecția de viață vine prin moartea trupului fizic. Această formă de ascensiune sufletească, este mult mai bine înțeleasă odată cu o bună analiză sau meditație introspectivă, în urma modelării ego-ului și îmbrățișării Sinelui Spiritual din tine și din cel ce te-a jignit. Este o binecuvântare, o purificare energetică, ce ne este dată prin intermediul familiei, a prietenilor, a colegilor etc., de aceea în măsura în care reușim să îi iertăm, în aceeași măsură aura se îmbibă cu energiile superioare de înțelepciune, de bucurie și iubire. Iertând cu gândul și cu sufletul un om care te-a jignit, corpul se vindecă și de alte boli. Iertând, ești în pace, ești liber și desprins de timp. Roagă-te sau meditează ca toți cei din jurul tău să fie fericiți și sănătoși.

O altă cauză este ura.

Cuprul este aducător de energii de iubire și te poate canaliza spre entități superioare (ex.: prin vis), însă ura, ca și iubirea, este o energie ce te leagă de persoana pe care o urăști. Intervine disprețul, de aceea se și blochează energiile în zona capului, a inimii și a rinichilor. Cu toate defectele omului, iubește-l și mai mult pe cel de lângă tine! În acele momente energiile atrase sau blocate de cupru, te pot purifica până la extaz. Rinichii pierd din pietre și culoarea negricioasă din zona ochilor se regenerează. Dimineața te vei trezi mai odihnit, mai ușor și mai relaxat.

La fel și supărarea.

Este una din cele mai răspândite încălcări ale legilor Universului. Duce la deformarea și chiar ruperea unor structuri fine energetice. Deseori, în astfel de situații, mirosul corporal sau cel din încăperi este unul greoi, ca și cum nu se aerisește. Nu faceți din corpul și casa voastră o groapă de gunoi energetic. Dacă locuiești de câțiva ani și ai saturat spațiul cu frici, dispreț, supărări, certuri, etc., amintește-ți momentele și mergi în acele locuri; iartă, luminează agresivitatea cu iubire. Poți apela și la plante purificatoare pentru corp (ex.: pătrunjel, mărar, țelină, sfeclă roșie etc.) sau pentru casă / apartament (ex.: iederă, ferigă, crinul păcii etc.). 

Următorul episod<< Cuprul – echilibru și protecție (VI)Cuprul – dispozitive (VII) >>
Acest articol face parte 7 din 10 seria Cuprul
Articolul precedentRevista COSMOS Nr. 145 – August 2019
Articolul următorCum să produci DMT în mod natural
Colaborator revista "COSMOS", cercetător și manager la "Arta în Carpați". Suntem ceea ce iubim, suntem ceea ce credem, suntem ceea ce învățăm, suntem ceea ce dăruim.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile