© Pixabay

Iată câteva exemple de curățări de trup ușoare, simple și comode, pe care le-am experimentat și funcționează.

Eliminarea toxinelor din organism se poate face într-un mod simplu și plăcut, fără prea mult “tamtam”, fiind la îndemâna tuturor.

Majoritatea înțeleg că eliminarea toxinelor se face de la interior și da, este adevărat, însă am uitat un lucru important și în același timp evident de simplu. Corpul nostru are un înveliș superb, de diferite culori și aceasta depinde în ce parte a globului te-ai născut. Pielea!

Frumoasa noastră piele este un receptor, este interacțiunea noastră cu mediul. Ce se întâmplă la interior se manifestă la exterior și reciproc. Așa că putem să începem curățarea și de la exterior, nu numai de la interior.

EXEMPLE:


1. Băile termale, fie ele naturale sau artificiale, cu toate că cele naturale sunt de preferat. Știm cu toții beneficiile acestor băi. Și ca o mică povestioară, la băile termale de la noi, și mai precis la Băile Herculane, o colega de serviciu care își dorea un copil de ceva vreme și nu se întâmpla magia, o vacanță la băi, i-a adus minunea mult așteptată.

2. Sauna. Una din metodele cele mai cunoscute. Nu uita că prin transpirație (fie sauna, fie exercițiu fizic) pe lângă toxine elimini și minerale din organism. Bea apa fără Fluor și reumple necesarul de minerale.

3. Băi cu bicarbonat și sare de baie. Pune apă caldă în cadă, atenție nu fierbinte. Adaugă o cană de sare de baie plină de minerale și o cană de bicarbonat. Care este rolul lor? Mineralele din sare sunt absorbite de piele și transmise la organele receptoare, eliminând toxinele tot prin piele, iar bicarbonatul absoarbe aceste toxine din apă. După 15-20min, se face un duș scoțian (un duș rece) și asta e tot. Vei observa pe lângă o piele curată și curățare de organe, mai ales ficatul.

4. Băi cu zaț de cafea. După ce ai băut cafeaua, nu arunca zațul, păstrează-l și fă-ți un scrub (exfoliant) de piele. Pe lângă aromă, îți lasă și o piele fină, catifelată. Ce am observat este că zațul lasă pe piele un strat neobservabil de cafea, dar vizibil pe haine la interior. Dacă nu ești maniac/ă de curățenie, atunci această detoxifiere este potrivită pentru tine.

5. Băi cu bicarbonat și alcool distilat de 3 ori. Într-un bol se pun 3-5 linguri de bicarbonat amestecate cu o cantitate de alcool distilat de 3 ori, până se face o pastă cremoasă. Se masează întreg corpul, chiar și în cap. Trebuie insistat pe zona sau zonele unde ustură. Se clătește și dacă este posibil se stă la soare 20-40 min cât rezistă fiecare. În acest timp îți poți unge trupul cu ulei de cocos.

Sănătate maximă!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile