Cutremurele
© 123rf

Pământul ca planetă este corpul fizic al spiritului său care se numeşte Geea.

Conform acestei noi ipoteze, care se referă la interacţiunea dintre câmpul emoţional şi cel mental al omenirii cu corpurile astral şi mental ale Pământului, s-ar putea pune o întrebare interesantă.

Poate cutremurele au existat şi s-au manifestat cu mult dinainte de apariţia actualei civilizaţii umane?

Da, observaţia poate fi corectă într-o anumită măsură, dar nu integral. Şi asta deoarece specialiştii în arheologie, adepţii teoriei astronauţilor antici şi cercurile esoterice din întreaga lume susţin ideea că înaintea actualei omeniri au mai existat vreo 5-6 de-a lungul ultimelor 300 de milioane de ani.

Se poate spune astfel că de când există continentul Pangeea, fragmentat ulterior aşa cum ştim, sunt şi cutremurele, deoarece acestea, ca procese telurice de adâncime, fac parte cu certitudine din clasa fenomenelor care afectează stabilitatea scoarţei terestre în multe locuri pe Pământ.

Aparent s-ar putea spune că în urmă cu zeci şi sute de milioane de ani, neexistând o civilizaţie umană care să formeze un câmp de energie emoţională şi mentală cu care să intre planeta în interacţiune, nu stă în picioare ipoteza luată în discuţie.

Totuşi… am putea să ne punem alte întrebări, cum ar fi de exemplu, dacă în vremea Pangeei – care prima dată s-a format ca un supercontinent în urmă cu 335 de milioane de ani şi apoi a început să se fragmenteze în urmă cu 175 de milioane de ani – ar fi existat vreo civilizaţie umană sau umanoidă, care să fi avut o durată de evoluţie îndelungată şi care să fi determinat un câmp astral şi mental într-atât de intens, la un moment dat, încât în urmă cu 175-176 de milioane de ani să fi generat dislocări în scoarţa unicului continent.

Dacă înainte de 335 de milioane de ani nu au existat cutremure, şi dacă a existat cel puţin o civilizaţie – sau de ce nu chiar un conglomerat de civilizaţii dat fiind mărimea unicului continent – care prin câmpul astral şi mental generat a cauzat fragmentarea scoarţei Pangeei în urmă cu 175 de milioane de ani, atunci putem vorbi despre un precedent care a rămas înscris în memoria holografică a Pământului, acesta fiind o entitate vie.

Pământul ca planetă este corpul fizic al spiritului său care se numeşte Geea

Pe acest considerent în memoria planetei a rămas încifrată interacţiunea energiilor sale, la nivel de corp astral şi eteric, cu cele astrale şi mentale al unei presupuse omeniri dintr-un alt ciclu evolutiv. De altfel există dovezi că a existat o civilizaţie în acele vremuri, datorită descoperirilor arheologice pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, unde în straturi geologice vechi de peste 80 de milioane de ani se pot vedea urme de paşi de om, tălpi şi urme de  sandale, alături de urme de dinozauri mai mici şi mai mari.

Adăugăm la aceste explicaţii faptul că Pământul ca planetă prezintă goluri – lumile interioare – care există de cel puţin 500 de milioane de ani. Pentru că pe planetă există două energii fundamentale, apa şi focul, prima sub forma oceanelor şi mărilor şi a doua sub forma lavei din adâncuri, corelând câmpul astral – căreia îi corespunde esoteric apa, şi pe cel mental căreia îi corespunde aerul, dar şi pe cel spiritual căruia îi corespunde focul – spiritul Geei dar şi spiritul oamenilor, spiritul având capacitatea Liberului Arbitru, rezultă că de-a lungul epocilor energia de foc a oamenilor a intrat în conflict cu energia de foc a planetei, de asemenea şi cu energia de apă – emoţiile negative ale oamenilor, şi cu energia de aer – comunicarea cu natura. Şi luându-le pe toate trei în calcul, avem o imagine clară a interacţiunii energiilor umane cu energiile planetei: furtuni şi tornade – apa, cutremure şi fragmentări de scoarţă – datorită energiilor emoţionale negative în exces şi temperaturi ridicate, erupţii vulcanice şi incendii devastatoare – foc, toate acestea în epoca noastră, cauzate de interacţiunile dintre câmpul emoţional şi mental colectiv (mental yang-de foc, prea agresiv).

Aşadar cutremurele, dar şi fenomenele meteo, sunt direct legate de emisiile noastre mentale şi emoţionale şi vom vedea în numărul următor cum putem calcula şi în raport de ce anume perioadele când se pot produce marile cutremure în unele zone ale lumii.

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile