Cutremurele
© 123rf

Jupiter va realiza aspecte pozitive cu Saturn, Pluton şi Neptun, ceea ce va reduce semnificativ riscul unui seism major de până în gradul 7.

În această parte a serialului ne vom ocupa de aspectele astrale şi subtile care pot declanşa eventuale seisme mari ce ar putea cauza daune majore în România.

Aşa cum aţi constatat fiecare planetă emite energii celeste care interferează cu energia Pământului, dar şi cu energia civilizaţiei umane.

Noosfera – care reprezintă totalitatea gândurilor şi trăirilor umane pe planetă – deja se află într-o etapă de creştere a energiei sale, datorită felului în care noi interacţionăm cu realizările tehnico-ştiinţifice care influenţează aproape toate domeniile de activitate.

Astfel că energia noosferei interacţionează la rândul ei cu energiile emise de către planetele sistemului solar, căci ele nu sunt doar corpuri cereşti lipsite de viaţă inteligentă, deşi pot exista diferite forme de viaţă inteligentă non umane, ci sunt şi surse de energii electromagnetice, acestea întinzându-se în cuprinsul sistemului solar mult mai mult decât câmpurile magnetice ale planetelor propriu-zise.

Admiţând o asemenea realitate, putem spune că ori de câte ori în spaţiul cosmic planetele formează aspecte favorabile între ele, avântul tehnologic şi ştiinţific se manifestă la cote mari şi accelerate, iar când planetele se află pe orbitele lor şi realizează între ele aspecte negative, adică de 900 şi de 1800, se petrec crash-uri la bursă, se mai descoperă că nu ştiu ce invenţie de fapt determină efecte negative sau se pot produce fenomene meteo-climatice nefavorabile şi de anvergură.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

  
Articolul precedentCetatea Luminii din Ţara Luanei – Regele Luana (I)
Articolul următorCea mea darnică naţie
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile