Cuvânt de la Fondatori
© iStock

Vă pregătiți pentru Vremuri fără asemănare, și veți fi martori la venirea acestora, precum și la instaurarea Erei de Aur pe Pământ, așa cum s-a promis cândva!

Un gând bun de la Noi, Fondatorii!

Dragii noștri, momentul pe care îl traversați cu toții acum este unul plin de tot felul de provocări ale soartei, și este necesar să le faceți față, fiecare așa cum puteți.

Terra așa cum o știți își schimbă structura, atât cea materială, cât și cea energetică.

Energiile dinspre Marele Soare Central ce au fost descărcate în Matricea Terrei au făcut posibile aceste transformări, transformări care de altfel vor continua.

Orice cantitate în plus descărcată în Matricea Terrei duce la accelerarea procesului de înălțare și la transformări vizibile vouă.

V-ați apropiat de acel prag în care cele două energii, Energia veche și Energia nouă, nu mai pot coexista împreună, și nici nu se mai pot susține una pe cealaltă.

Tot așa și voi, vor fi oameni care vor rămâne activi și tributari Energiei vechi, și oameni noi care vor funcționa în Noua energie.

Cei care rămân în Vechea energie vor trebui să se zbată mai mult, să muncescă mai mult, să se chinuie mai mult decât trebuie, să facă uneori eforturi supraomenești ca să poată să își continue existența.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

SURSĂIstock
Articolul precedentPaşi spre adevăr – Legile Zamolxiene
Articolul următorDecebal
Freestyler Arhaic.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile