În 2012 a avut loc Sfârșitul Timpului, așa cum îl știam noi până atunci și crearea unui Nod de Joncțiune Temporal.

Cam la asta se rezuma situația din acest Prezent… Se întâmplă multe lucruri, atât la nivel 3D și 4D dar mai ales la nivel 5D… Nici nu știu cu ce să încep, așa că voi lăsa informațiile să curgă…

Fenomenul Disclosure se axează în ultimul timp pe filme și producții care implică TIMPUL, cu tot ce are el să ne ofere. Se implantează în conștiința colectivă din ce în ce mai multe idei despre Multivers, Euri dimensionale, linii temporale, călătoriile în timp și efectele sale, dar și despre proiectele ținute la șest, ca Looking Glass sau Montauk.

În realitate Alinierea Precesională a fost cu adevărat o Apocalipsă greșit interpretată de multă lume. În 2012 a avut loc Sfârșitul Timpului, așa cum îl știam noi până atunci și crearea unui Nod de Joncțiune Temporal. Imaginați-vă o cale ferată cu un singur sens care ajunge într-o zonă de macaz cu mai multe căi de acces. Ba mai mult de atât, aceste căi de acces se pot schimba în timp real ca și cum calea ferată devine fluidă și maleabilă. Planul fizic se întrepătrunde cu planul astral și mental, unde frecvența este mai mare și implict materia mai rarefiată. Pentru o minte 3D lucrurile acestea par de domeniul SF-ului. În planul fizic timpul este o senzație liniară legată de planul dimensional al încarnării. Timpul este sferic și fractalic. De aceea am deschis și în revistă o serie de articole despre timp și spațiu. Dacă vreți în 5D, e musai să începeți să lucrați cu aceste noi noțiuni: eter, frecvență, geometrie dinamică și noțiuni de spațiu-timp.

Din punct de vedere exopolitic se întâmplă multe lucruri. Sunt zvonuri cum s-au activat 12 arce (da, ca Arca lui Noe) cu tehnologie non-terestră pe toată suprafața Pământului. Unii “insideri” din cadrul armatei americane au susținut că două dintre aceste structuri megalitice se află la Nord de Crimeea și la Est de Kiev, iar la ora actuală are loc o concurență între U.S. și Rus. pentru “securizarea” lor. Sunt îngropate în adâncime și emit radiații care produc deșertificare sau schimbări de faună pe o rază de câțiva kilometri. Chestiile sunt uriașe și devin din ce în ce mai active. Sunt destul de multe informații amestecate așa c-am apelat la câteva măsurători radiestezice. Sunt 12 la număr în toată lumea, inclusiv în zona Bermudelor, Antarcticii și chiar și în România, în zona Ardealului. Fiecare dintre aceste arce/structuri emit radiații și semnături energetice diferite în funcție de proprietățile lor specifice. Conțin tehnologie cu cristale, inteligență artificială și aliaje organice care răspund la schimbări de densitate, necorozive, foarte fine ca textură. Formele lor sunt ovoidale, discoidale și sferice. Căile de acces sunt diferite, unele au putut fi accesate cu forța, iar în unele cazuri nu se poate intra decât folosind un anumit tip de ADN, la fel ca în cazul lui Cezar și Sala Holografică din Bucegi. Unele dintre aceste arce adăpostesc bănci genetice de ADN și plante exotice, de aceea este posibil să aparțină unor civilizații colonizatoare, parte din Confederația Galactică, deși sunt realizate cu tehnologie andromedană. Am tot căutat poze pe internet ca asemănare, dar n-am găsit nimic potrivit.

Să trecem la spiritualitate și dezvoltare personală. S-a umplut de profeți, semn că abilitățile de telepatie și clarvedere se amplifică. Iisus a spus-o de mult. Doar că una este să dai informații de la nivelul 150 Hawkins (furie și răzbunare) și alta este să oferi informații de la nivelul 500 Hawkins (iubire și respect). E foarte important pe ceea ce ne focusăm. Cu cât atenția este mai coerentă, mai rezonantă și auto-susținută de suflet și trăire, cu atât linia temporală se manifestă mai repede. Altfel te confrunți cu tot felul de fluctuații neplăcute și stări haotice. Deoarece vechiul Sistem nu mai poate să acomodeze Noua Energie, fiecare nivel de conștiință percepe diferit Marea Schimbare. În 3D, datorită polarității, lucrurile par s-o ia razna, fiind pline de confuzie, incertitudine și îndoială. Aici, aparent, societatea alunecă spre o pantă din ce în ce mai întunecată. Nimic nu miroase a bine. Soluțiile sunt puține spre deloc, deoarece rezolvarea aparține tiparelor vechi. Indiferent ce faci sau cât faci, simți că ceva lipsește. La nivel 3D ești tentat/ă să te retragi (poate pe altă planetă?) să stagnezi sau să reacționezi excesiv și chiar să pui la îndoială adevăruri trăite și cunoscute de tine, ceea ce este ciudat. La nivel 4D, ești pus/ă pe rezolvat chestii, deși, datorită dualității, poți risipi multă energie de pomană, căci este important să știi “ce faci” și mai ales “de ce”. În 4D poți fi tentat/ă să alergi după niște vise care nu aparțin programului tău de evoluție sufletească.

Multă lume încă oscilează între 3D și 4D. Sunt persoane care coboară de la nivele de conștiință mai înalte către nivele de conștiință mai joase și invers. Până nu se atinge nivelul de non-dualitate, Ascensiunea în această linie temporală rămâne o simplă fantezie. Că veni vorba de 5D… La acest nivel ai posibilitatea să observi și să te implicit detașat în problemele 3D și 4D. Din punct de vedere lumesc viața este departe de perfecțiune, dar măcar vei lua decizii corecte pentru sufletul tău și pentru ceilalți. În 5D vei vedea lucrurile așa cum sunt, nu așa cum ai vrea să fie. Deocamdată corpul fizic este în 3D dar poți să-ți muți gândirea pe 5D, adică să ai o gândire Unitară și astfel, să-ți muți și corpul astral (emoțiile) pe 5D. Apoi, dacă te țin balamalele, pe măsură ce transmuți TOATE tiparele vechi, apare Transfigurarea corpului fizic, așa cum spunea și un mare maestru ascensionat: Acum sunt DIN această lume, dar nu sunt ÎN această lume.

Până în anul 1995, maeștrilor ascensionați nu li s-a permis să modifice viitorul Pământului, însă la ora actuală datorită Dispenselor Divine ei pot acționa pentru a preveni anumite linii temporale “apocaliptice”, care s-au mai întâmplat în trecut, cu alte civilizații. Din această cauză multe profeții s-au schimbat. Deoarece timpul are și proprietăți ciclice, maeștrii ascensionați folosesc o tehnică numită Reamintirea Viitorului pentru a vizualiza anumite hopuri temporale sau noduri de joncțiune, cu scopul de a preveni anumite evenimente nefaste, masacre, războaie și alte acte de distrugere în masă. În prezent există foarte multe suflete pe Pământ care schimbă destinul planetei. De aceea cele două realități posibile – “sfârșitul lumii” și “un nou început” – se intersectează. Cu cât facem alegeri care creează realități pozitive, benefice, cu atât mai puțin probabil devine scenariul apocaliptic al sfârșitului lumii.

Lumea trece la ora actuală printr-o vindecare masivă. În calitatea noastră de ființe capabile să schimbe soarta planetei vom continua să ne facem Misiunea. Dacă nu în această viață, vom continua în următoarea. Și așa este.

4.8 10 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile