Data naşterii şi Numărul de Aur
© 123rf
Timp estimat de citire: 4 minute

Ghidul Designerilor Divini şi Numărul de Aur.

Fiecare dintre noi se naşte la un anumit moment, în cursul timpului liniar, în raport cu ceea ce are de îndeplinit de-a lungul existenţei în care se naşte.

Dincolo de rostul întrupării oamenilor pe Pământ, există necesitatea unei evidenţe şi ordini cronologice a naşterilor peste tot în lume, pentru a putea deosebi prin asta pe oricine de oricine. Pentru că în multe ţări din lume de exemplu există, aşa cum sunt şi la noi foarte multe persoane care poartă numele de Popescu sau Ionescu – cele mai răspândite nume din România – şi au şi prenumele la fel, oameni care poartă nume identice.

Data naşterii ne deosebeşte pe fiecare dintre noi datorită faptului că permite identificarea după momentul în care ne-am născut. Dar prea puţină lume ştie, şi cu atât mai puţini sunt cei care-şi dau seama, că data de naştere poartă în ea mistere profunde care au legătură cu etapele din viaţa noastră, cu anumite momente cheie pe care le vom traversa şi ar fi important de ştiut în ce fel vin acestea în existenţa noastră.

Ca să nu divagăm prea mult să trecem la explicaţii. Totul în univers este bazat pe acţiunea unei secvenţe de cod matematic numită Numărul de Aur. Aţi mai citit în revista noastră despre acest număr şi veţi mai citi pentru că se pot da nenumărate explicaţii.

Acest Număr de Aur, ca secvenţă ce creşte progresiv şi exponenţial în acelaşi timp, determină tot ceea ce se manifestă în univers. Desigur că aici vorbim despre o matematică interesantă care la un moment dat se transformă dintr-una clasică într-una esoterică.

Secvenţa porneşte la 0 care este rădăcina tuturor numerelor cum se spune, şi se continuă cu 1, apoi cu 2, cu 3, cu 5, cu 8 şi tot aşa, şi după cum vedeţi Numărul de Aur se structurează prin adunarea secvenţei anterioare cu una următoare şi tot aşa.

Adică 1+1=2, 1+2=3, 2+3=5, 3+5=8, 5+8=13, 8+13=21, 13+21=34 şi tot aşa la nesfârşit. Să exemplificăm acum conexiunea dintre cifrele Numărului de Aur şi data naşterii, pentru a vedea ce potenţial de desfăşurare avem de-a lungul vieţii.

Luăm un exemplu pur şi simplu la întâmplare ca şi dată de naştere – 23.05.1978.

SURSĂ123rf
Articolul precedentAndromedanii
Articolul următorExperienţele la limita morţii
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile