De ce existăm?
© Pixabay
Timp estimat de citire: 2 minute

Avem posibilitatea de a ne forma o tehnică autentică de evoluţie spirituală.

Deseori noi oamenii avem momente în care ne decuplăm de la cotodianul acesta atât de tumutuos şi intrăm în starea de reverie.

Ce este reveria?

Conform Dicţionarului Explicativ al Limbii Române reveria este o stare de contemplare, de visare cu ochii deschişi sau mai simplu spus acele momente când privirea noastră parcă se uită în gol şi mintea noastră se duce la anumite amintiri din trecutul apropiat sau mai îndepărtat.

Fie că ne gândim la un moment frumos din viaţa noastră legat de o persoană dragă, fie că este vorba de o chestiune importantă de viaţă sau alte chestiuni similare, minte anoastră parcă este dată la o parte şi starea de moment este atemporală.

Este foarte interesant de ce este atemporală.

De multe ori când ni se întâmplă aşa ceva aproape că nu observăm că ceea ce se întâmplă în astfel de clipe se referă chiar la noi înşine.

Fiecare om şi-a pus întrebarea de ce există în lumea asta?

De ce s-a născut şi pentru ce?

Mai ales că viaţa lumească este plină de cerinţe şi provocări şi este necesar să învăţăm cum să le depăşim şi să le gestionăm de-a lungul anilor.

Care să fie oare rostul acestor lucruri care ne aduc în lumea Pământului?

Articolul precedentHibrizii extratereştri – III
Articolul următorMisterele Crucii Ankh – Piramidele din Egipt (II)
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile