Ți-ar place să-ți ghidezi evoluția spirituală, împărțindu-ți potențialul în opțiuni, posibilități și împliniri, folosind un calculator cuantic? Sau un abac?

Cred că aproape toată lumea a auzit despre abac, acel instrument considerat în mod eronat primitiv de către oamenii de știință. Poate doar tinerii din prezent nu prea au auzit ei de așa ceva, dat fiind că butonează telefoanele de dimineață până seara, într-o sublimă ignoranță a minții lor rămasă undeva pe un nivel de „sălbăticie” intelectuală.

Ce este totuși abacul, având în vedere că și azi este folosit în multe zone ale lumii? Și care este originea sa? A influențat el felul în care au evoluat oamenii? Este foarte posibil. Haideți să vedem cum a început totul, ca să înțelegeți de ce azi suntem așa cum suntem, fiecare individ în parte și civilizația noastră ca întreg…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentNumerele și vibrația lor (II)
Articolul următor„Focul niciodată nu-i sătul de lemne”
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile