De unde vin copiii stelelor
© Shutterstock
Timp estimat de citire: 3 minute

Este un val de câteva sute de milioane de copii stelari şi numărul lor este în creştere, după cum relatează statisticile referitoare la aceşti supradotaţi.

De două decenii încoace se vorbeşte tot mai mult în mediile spirituale de copiii stelari, cunoscuţi sub diferite nume în funcţie de nivelul lor de evoluţie.

Desigur că acest aspect are legătură directă cu nivelul lor de evoluţie spirituală, dar şi cu lumile din care provin ca fiinţe inteligente şi raţionale.

Există la ora actuală o acceptare din partea oamenilor de ştiinţă, îndeosebi astrofizicieni, referitor la originea acestor copii care se nasc în zeci de milioane de familii peste tot în lume.

Dacă până acum 5-6 ani încă erau reticenţi savanţii cu privire la originea extraterestră a acestor copii, conform cu mesajele transmise de foarte mulţi mediumi, în prezent oamenii de ştiinţă au început să investigheze cu asiduitate acest fenomen datorită multor descoperiri făcute în anumite zone ale lumii.

Nu vom enumera aici neapărat care sunt aceste cazuri cu zonele respective, dar oricum chestiunea este deja cunoscută mai ales din multe documentare difuzate pe reţelele internaţionale.

Totuşi aceşti copii stelari nu sunt ceva nou pe Pământ, deoarece se pare că ei s-au mai întrupat şi în secolele şi mileniile anterioare. Bineînţeles nu într-un număr atât de mare. Dar acum în epoca noastră ei se întrupează în număr masiv, aşa după cum se relatează de către tot mai multe cercuri ştiinţifice de cercetare dar şi de către familii care observă că au copii supradotaţi.

Acest termen de copii supradotaţi a fost adoptat pentru a descrie caracteristica de bază a acestor copii stelari – indiferent că sunt Copiii Indigo din al treilea val adică cei născuţi între 1986-1991, ori Copiii Dinastiei Solare, Copiii de Cristal sau Copiii Curcubeu ce au început să se nască din anul 2000 încoace.

Principalul lor aspect care-i defineşte categoric este nivelul IQ-ului, care la peste 90% dintre ei depăşeşte nivelul de 190, în condiţiile în care nivelul mediu de IQ al oamenilor este 140, Einstein având la vremea sa 160.

La noi de exemplu profesorul Florin Colceag se ocupă de un lot de copii supradotaţi şi cel mai mic IQ manifestat de aceşti copii este 210. Deci vă daţi seama că deja sunt pe un nivel cu mult mai extins de înţelegere a vieţii şi universului decât suntem noi la ora actuală. Şi asta deoarece vin din lumi stelare unde ştiinţa, spiritualitatea, şi în general ştiinţele exacte cum sunt la noi pe Pământ, se află la nivele despre care doar putem să ne imaginăm.

Există de exemplu cazul lui Walter O’ Brien, un copil născut în 1975 în Statele Unite care are un IQ de 197 şi care la vârsta de 13 ani a spart toate codurile celor de la NASA deoarece era pasionat de astrofizică. Sigur că nu l-au arestat, ci l-au luat în custodie oferindu-o condiţiile necesare.

Lumile din care vin aceşti copii ai stelelor sunt cu certitudine Pleiadele şi Arcturus în primul rând, pentru că aceşti copii vor aduce noi noţiuni în lume despre pace, iubire şi vor oferi lumii o nouă viziune despre viaţă şi despre cum ar trebui să trăim.

Apoi mai sunt copii stelari din Lyra, sunt şi copii care ca spirite vin din lumi dimnensionale 7D, chiar 8D unde începe să se formeze conştiinţa colectivă. Vin şi din Sirius, din alte sisteme stelare aflate în zona noastră de galaxie pe o rază de 2000 de ani lumină şi din Vega, din Tau Ceti, unii sunt din sistemul stelei Barnard, chiar şi din sisteme stelare despre care noi nu cunoaştem cum se numesc dar care cu siguranţă fac parte din alianţe cu lumile enumerate anterior.

Este un val de câteva sute de milioane de copii stelari şi numărul lor este în creştere, după cum relatează statisticile referitoare la aceşti supradotaţi.

Două dintre întrebările care-şi fac loc din noianul de enigme legate de copiii stelari sunt: ne vor înlocui pe noi cei de acum, aici pe Pământ? Sunt ei părinţii stelari care ne-au creat şi acum vin să vadă ce am făcut cu ce ne-au lăsat Ei?

Poate se vor alătura nouă în efortul de a curăţa omenirea de negativitate definitiv.

Vom vedea cum stau lucrurile în privinţa asta în episodul următor…

Următorul episodDe unde vin copiii stelelor? – II >>
Articolul precedentContrariile Unimii – Roata Karmică
Articolul următorSefira Daath şi iniţierea spirituală
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile