Nikola Tesla
  • Originile non-terestre ale lui Nikola Tesla
  • Comunicări interplanetare şi comunicări cu nave spaţiale
  • BONUS: Măsurători radiestezice şi calibări ale Adevărului

Cu ocazia zilei de naştere a lui Nikola Tesla (10 Iulie 1856), m-am gândit la un mini-cadou. Nu pentru el, ci pentru noi, restul umanităţii. Şi ce cadou ar fi mai potrivit decât peste 300 de documente confiscate în urma morţii sale şi declasificate recent pe site-ul FBI, care dovedesc că omul acesta a avut idei cu mult înaintea timpului său.

  • Fişierele PDF pot fi descărcate de AICI

Măsurătorile radiestezice calibrează aceste documente FBI la 70% Adevăr şi 350 pe scala Hawkins la nivel de ACCEPTARE, Armonie şi Transcendenţă, ceea ce arată că invenţiile şi descoperirile lui Tesla nu erau chiar de colo. (click aici pentru a descărca scala Hawkins)

E foarte important să menţionăm că acest personaj controversat, catalogat ca fiind un inventator extravagant, a fost înainte de toate vizionar, iar calitatea unui lider vizionar este să impulsioneze evoluţia omenirii prin a oferi răspunsuri de la cel mai înalt nivel, chiar dacă aceste răspunsuri ar putea să perturbe vechea paradigmă şi actualul status quo.

De exemplu cea mai cunoscută propunere a lui Tesla, având în vedere nivelul de sărăcie la care se afla omenirea în acea perioadă, a fost de a oferi curent electric gratuit prin intermediul tehnologiei wireless (fără fir) aşa cum a fost ilustrată excepţional în filmul Prestige cu Hugh Jackman şi Christian Bale. O chestie care poate părea de-a dreptul nebunească acum 100 de ani, dar nu şi în prezent, având în vedere că de peste 20 de ani putem comunica instant fără fir la un preţ relativ mic, prin Wi-Fi.

Iată că invenţiile lui Tesla, deodată, nu mai par atât de ridicole, şi asta ar trebui să ne servească ca şi învăţătură de minte atunci când ne grăbim să subestimăm capacitatea creativă a omului, mai ales că trebuie să fim conştienţi că orice invenţie necesită timp pentru fi adaptată pieţei, economiei actuale şi mai ales nivelului de conştiinţă colectiv.

Wireless vs. Liţă

Dacă totuşi ai auzit de Tesla fără să crezi că e doar o simplă marcă de maşină, înseamnă că ştii deja despre controversata relaţie dintre el şi Edison. Relaţia dintre cei doi calibrează în jur de 200 pe scala Hawkins, la nivel de CURAJ şi Afirmare ceea ce arată că relaţia dintre ei este undeva pe linia de plutire şi poate fluctua foarte uşor între “bine” şi „rău”, deci Edison nu a fost chiar un “duşman de moarte”, aşa cum consideră unii fani a lui Tesla.

Din păcate nu putem afirma la fel despre relaţia Tesla – JP Morgan care calibrează sub 200, spre MÂNDRIE şi Indiferenţă, ceea ce arată cu siguranţă disensiuni la nivelul relaţiilor de afaceri în timpul binecunoscutului Război al Curenţior, mai ales că JP Morgan urma să-l sponsorizeze pe Tesla cu 150.000$ pentru proiectul experimental Wardenclyffe Tower. Să nu uităm de asemenea că “şefu’ petrolului” la vremea aceea, John D. Rockefeller, prieten cu JP Morgan, a avut o reacţie vehementă cu privire la iluminarea electrică care îi puneau în pericol afacerile cu lămpi de kerosen, mai ales că Tesla nu urmărea profit aşa cum se aşteptau toţi aceşti industriaşi hrăpăreţi. Varianta lui Edison părea o afacere mult mai profitabilă datorită materialelor folosite la construirea reţelelor de iluminare.

Nivelul de conştiinţă a lui Nikola Tesla calibrează pe scala Hawkins la o medie de 400 (Înţelegere, Raţiune şi Abstractizare) cu un maxim atins în viaţa sa de 540 (Iubire, Revelaţie şi Transfigurare) ceea ce arată abilităţi spirituale avansate cum ar fi telepatia sau accesarea meta-cunoaşterii după cum vom vedea chiar din documentele declasificate recent. 

Origini

Conform documentelor eliberate de FBI, există o scrisoare din anii 50 în care un grup de cercetători discută despre invenţiile lui Tesla şi despre reproducerea unei maşinării după modelul său, capabilă de a realiza comunicări interplanetare şi comunicări cu navele spaţiale. Se pare că acest grup de ingineri ar fi reprodus cu succes un model în 1950.

14 June 1957, “Interplanetary Session Newsletter“

Mai mult decât atât, documentul FBI vorbeşte despre posibilitatea ca Tesla să fi fost un venusian adus pe Pământ în 1856, anul naşterii sale, într-o provincie montană din fosta Republică Iugoslavia, astăzi Croația.

Poate cea mai intrigantă parte a documentului este următoarea:

Fiinţele din spaţiu i-au vizitat pe inginerii lui Tesla de multe ori şi ne-au spus că Tesla era un venusian, adus pe pământ ca bebeluş în 1856 şi lăsat domnului şi doamnei Tesla într-o provincie montană îndepărtată din Iugoslavia de azi.

NOTA REDACŢIEI: Informaţia aceasta despre originea lui Tesla calibrează ca Adevăr la 85%, ceea ce poate să însemne că nu a fost neapărat adus de “barză” la modul fizic, ci mai degrabă (datorită limitării cunoaşterii de la vremea aceea) să fie o informaţie esoterică interpretată eronat în ceea ce priveşte ultima sa re-întrupare ca spirit sau, să fi fost în legătură strânsă cu un grup de fiinţe venusiene din 5D influenţat la nivel mental aşa cum explică şi Sal Rachele în cărţile sale. De menționat că viața așa cum o cunoaștem pe Terra nu este posibilă la suprafața planetei Venus.

Integratronul

Dacă această ştire despre originea non-terestră a lui Nikola Tesla vi se pare trasă de păr, vă aduc aminte că nu e prima dată când savantul e implicat şi în alte poveşti cu iz nepământesc.

Un ufolog şi autor din America, pe nume George Washington Van Tassel, mecanic de aeronave și inspector de zbor (1930-1947) pentru Hughes Aircraft, Douglas Aircraft, și chiar Lockheed, susţine că a fost în permanenţă în contact cu o navă spaţială cu origini venusiene, fiind chiar contactat în mod direct pentru a i se oferi o tehnică de întinerire fizică. Construcţia realizată de Van Tassel poartă denumirea de Integratron şi are la bază cercetările lui Tesla. Această construcţie localizată în deşertul Mojave are o formă şi o structură geometrică ce îi permite să între în rezonanţă geomagnetică cu energiile telurice ale Pământului. Mai multe detalii AICI.

Încheiere

Dacă punem la cap toate aceste zvonuri despre conexiunile non-terestre ale lui Tesla, inclusiv semnalele decodificate ale controversatului “satelit” Cavalerul Negru (Black Knight Satellite), ale documentelor FBI şi a altor relatări, avem o imagine de ansamblu destul de interesantă care nu mai pare chiar atât de deplasată.

Dacă Tesla a fost sau nu extraterestru poate e mai puţin important, cert este că înainte de toate a fost OM, şi a înţeles că primul pas în declanșarea prosperităţii şi abundenţei colective la modul concret este Energia Liberă.

Ceea ce contează cu adevărat este cum vom folosi noi, omenirea, moştenirea sa.

Pe curând.


Citește și:

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

7 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
MF1

Andrei, intrebare. Ce sanse sunt ca aceste declasificari sa fie PSYOP/Disinfo?

Elinor

Tesla, Rife, Russel, Schauberger, Reich. Adevărații Avangers ai omenirii.

Q

Aether Force!

Anonim

Lightworker la propriu

Patraulea

Energia libera care ne inconjoara se numeste mai exact ETER….. si e super mai ales cand poti sa o folosesti aceasta energie…traim intrun ocean eteric