Dereglările corpurilor subtile ale aurei
Câmpurile aurei vizibile cu ajutorul tehnologiei BIO-WELL, folosind o cameră GDV inventată de Dr. Korotkov și echipa sa.

Refuzul repetat şi sistematic determină în timp o boală şi o dereglare a organului anatomic corespunzător stării respective manifestate.

Fiecare dintre noi este o fiinţă complexă, dotată cu o structură fascinantă începând cu nivelele cuantice şi până la cel fizic.

De la vârsta copilăriei şi trecând prin etapele dezvoltării ca fiinţă umană, omul traversează diferite stadii în care corpurile sale subtile, ce alcătuiesc structura energetică a aurei, dar şi cel fizic, pot suferi de diverse dezechilibre.

Le putem numi dereglări ca termen popular pentru a înţelege mai simplu cum stau lucrurile.

Factorii perturbatori existenţi la ora actuală în interiorul civilizaţiei umane contribuie la dereglările corpurilor subtile, dar există un aspect care se referă la modalitatea greşită în care noi ne trăim viaţa de obicei.

Latura emoţională este cea care ne dereglează de cele mai multe ori echilibrul aurei.

Se ştie din multe cercetări că înainte de a apare o boală în corpul fizic, acestea apar ca semnal energetic în aură. Şi este evident că în raport cu natura dereglării energetice ulterior va fi afectat organul sau funcţia corespunzătoare acelei dereglări de nivel energetic.

Aura omului este un ovoid de energie înzestrat cu multe posibilităţi pe care noi încă nu le-am accesat.

Către alte episoadeDereglările corpurilor subtile ale aurei – II >>

LĂSAȚI O VORBĂ

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?