Dereglările corpurilor subtile ale aurei
Câmpurile aurei vizibile cu ajutorul tehnologiei BIO-WELL, folosind o cameră GDV inventată de Dr. Korotkov și echipa sa.

Refuzul repetat şi sistematic determină în timp o boală şi o dereglare a organului anatomic corespunzător stării respective manifestate.

Fecare dintre noi este o fiinţă complexă, dotată cu o structură fascinantă începând cu nivelele cuantice şi până la cel fizic.

De la vârsta copilăriei şi trecând prin etapele dezvoltării ca fiinţă umană, omul traversează diferite stadii în care corpurile sale subtile, ce alcătuiesc structura energetică a aurei, dar şi cel fizic, pot suferi de diverse dezechilibre.

Le putem numi dereglări ca termen popular pentru a înţelege mai simplu cum stau lucrurile.

Factorii perturbatori existenţi la ora actuală în interiorul civilizaţiei umane contribuie la dereglările corpurilor subtile, dar există un aspect care se referă la modalitatea greşită în care noi ne trăim viaţa de obicei.

Latura emoţională este cea care ne dereglează de cele mai multe ori echilibrul aurei.

Se ştie din multe cercetări că înainte de a apare o boală în corpul fizic, acestea apar ca semnal energetic în aură. Şi este evident că în raport cu natura dereglării energetice ulterior va fi afectat organul sau funcţia corespunzătoare acelei dereglări de nivel energetic.

Aura omului este un ovoid de energie înzestrat cu multe posibilităţi pe care noi încă nu le-am accesat.

Dar chiar dereglările care apar determină ca aceste posibilităţi aflate în stare latentă să se manifeste într-o manieră negativă. Aşa ceva se produce datorită distorsionărilor emoţionale care apar în urma unui şoc, a unei veşti traumatizante sau de ce nu a unei atitudini egoiste manifestată faţă de altcineva într-o anumită situaţie.

De asemenea deformările şi dereglările corpurilor subtile ale aurei apar şi atunci când persoana în cauză, indiferent că e adult sau vârstnic, manifestă atitudini de încăpăţânare şi aroganţă faţă de alte peraoane sau se încăpăţânează să nu vrea să înţeleagă ce i se spune. În astfel de cazuri mentalul – respectiv corpul mental – al acelei persoane suferă o dereglare în ceea ce priveşte atât funcţia sa cognitivă, cât şi modul de gândire – mentalitatea.

Dacă asemenea persoane persistă în astfel de atitudini deformate, deşi li se spune de către cei din jur că trebuie să facă o schimbare în acest sens, ele ajung într-un stadiu în care consideră că doar cum gândesc ele e corect, deşi gândirea şi mentalitatea lor e deformată.

Cu timpul o dereglare de acest fel va cauza distorsionarea la nivel emoţional şi intelectual, efectele manifestându-se sub forma următoare: dacă-i spui unei persoane aflate într-un astfel de stadiu că greşeşte, într-o anume chestiune, persoana respectivă se va contrazice până în pânzele albe pentru simplul fapt că aceea este convingerea ei, setată şi formată de-a lungul timpului.

Chiar şi în cazul în care mai multe persoane din jur îi spun acelaşi lucru, pe principiul „dacă două sau trei persoane îţi spun că eşti beat, du-te şi te culcă”, individul în cauză datorită setării proprii la nivel mental, nu va aceepta ceea ce-i zic cei din jur, considerând că i se spune cu duşmănie sau cu intenţii rele. Şi atunci îşi va menţine mentalitatea aceasta nesănătoasă care cu timpul poate duce la cancer.

Refuzul repetat şi sistematic determină în timp o boală şi o dereglare a organului anatomic corespunzător stării respective manifestate.

Un exemplu în acest sens este binevenit.

Pensionar care în ultimii 10 ani nu a acceptat în familie ceea ce soţia sa îi spunea mereu, considerându-se îndreptăţit să acuze, să impună şi să respingă ceea ce soţia sa îi explica deseori în legătură cu situaţiile ivite în familie dar şi în legătură cu rudele.

Corpul emoţional fiind guvernat de perechea Venus (rinichii) – Marte (sângele), după câţiva ani persoana din exemplu s-a pricopsit cu un nodul tumoral în interiorul rinichiului stâng. La bărbaţi partea stângă este legată de relaţia cu persoanele feminine şi deci afectarea rinichiului stâng arată refuzul sistematic din partea soţului care a generat apariţia tumorii renale. Marte fiind aspectul Yang al laturii emoţionale, deci agresivitate, impulsivitate, rezultă că atitudinea este cea care a dus la apariţia dereglării corpului emoţional şi la instalarea bolii. Aceeaşi persoană a suferit anterior şi o intervenţie chirurgicală – operaţie de colecist – care indică în plus faptul că prea multe ranchiuni şi invidii a manifestat în ultimii 20 de ani.

Trebuie să ştiţi, şi vom face un articol separat foarte curând despre aceste aspecte, că fiecărui organ îi corespund atât stări pozitive, cât şi negative, care le pot afecta dacă stările sunt în exces.

Sunt aspecte importante pentru sănătatea noastră de care ne vom ocupa şi în numerele următoare ale revistei.

Articolul precedentCiclurile galactice şi renaşterea omenirii – II
Articolul următorSe apropie Marele Contact?
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile