Dereglările corpurilor subtile ale aurei
Câmpurile aurei vizibile cu ajutorul tehnologiei BIO-WELL, folosind o cameră GDV inventată de Dr. Korotkov și echipa sa.

În funcţie de evenimentul trăit, corpul astral, ca şi cel mental, se poate duce într-o parte cauzând boli, dacă re-centrarea lui nu se face la timp.

[droModul nostru de viaţă conţine foarte multe aspecte, de la banala igienă de dimineaţă până la participarea în echipă la locul de muncă sau alte activităţi similare, care cer multă pregătire şi acumulare de cunoştinţe.

Datorită faptului că fiecare individ uman este unic prin zestrea sa genetică, toate caracteristicile proprii sunt unice, ceea ce face ca diversitatea lumii noastre să fie atât de frumoasă.

Da, atât de frumoasă… dar şi atât de complexă, şi pe măsura acestei complexităţi, destul de complicată în privinţa aspectelor sociale.

Zilnic suntem implicaţi în atâtea activităţi încât nu mai suntem atenţi la propria persoană.

Foarte mulţi oameni cred în ştiinţă la ora actuală, dar încă prea puţini cred în ceea ce este de origine spirituală.

Mă refer la aură.

Aceasta a fost pusă în evidenţă în 1939 de către soţii Kirlian, care timp de 25 de ani după această descoperire s-au preocupat să dezvolte echipamentele necesare investigării acestui câmp de energie care înconjoară corpul uman.

La ora actuală există echipamente moderne de investigare a aurei, dar vorbim aici doar de aura bioenergetică, deoarece efectul Kirlian pune în evidenţă doar câmpul energetic al viului, nu aura care este emisă de către Sinele spiritual.

Pentru aura spirituală sunt necesare echipamente de mare rafinament, care să funcţioneze cu componente capabile să acceseze vibraţiile cuantice.

Deşi ştiinţa face mari paşi în acest sens, şi multă lume crede în ştiinţă şi în realizările ei, prea puţină lume crede că are o aură.

Dacă toată lumea de pe Pământ este de acord că avem un suflet, de ce să nu credem că avem şi o aură?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile