Dereglările corpurilor subtile ale aurei
Câmpurile aurei vizibile cu ajutorul tehnologiei BIO-WELL, folosind o cameră GDV inventată de Dr. Korotkov și echipa sa.

Ca să vedeţi cum se produc deformările corpurile subtile, care duc la manifestări distorsionate la nivel de personalitate, enumerăm ponderea celor patru elemente în aura individului uman.

Privind în ultimele zile la ceea ce se întâmplă la noi în România, cu aceste evenimente pretinse paşnice dar care degenerează în violenţe de stradă, îndreptate împotriva instituţiilor statului, mi-am dat seama că ceva este în neregulă cu structura subtilă a multor români.

Desigur că asemenea lucruri se întâmplă şi în alte state, cum au fost protestele din unele state americane împotriva lui Trump, şi în Germania puse la cale de oamenii lui Soroş, şi dacă analizăm puţin ce a stat la baza unor asemenea manifestări cu caracter negativ şi violent, putem aborda astfel de aspecte prin prisma explicaţiilor despre deformările corpurilor subtile.

Spuneam într-un episod al acestui serial că dacă la nivelul conştiinţei acest corp subtil se deformează, datorită unor minciuni care prin repetiţie devin convingeri deformate, atunci asemenea persoane nu pot fi convinse deloc de realitatea existentă, dacă au altă opinie, deoarece setarea din conştiinţa lor afectează şi deformează într-atât de mult corpul mental şi mai ales pe cel emoţional încât acea persoană nu înţelege şi nu acceptă decât acel ”adevăr” din conştiinţa sa.

Şi ca să continuăm explicaţiile episodului anterior, să enumerăm echivalenţele din astrologie dintre corpurile subtile şi elementele subtile.

Corpului Cauzal – conştiinţa – Foc şi Aer;

Corpului Mental – gânduri – Apă şi Pământ;

Corpului Astral – emoţii şi sentimente – Apă şi Pământ.

Vedem deci că la nivelul corpurilor subtile inferioare combinaţia este între Apă şi Pământ, în timp ce la nivelul celor superioare este Foc şi Aer. Desigur că la fiecare corp subtil, atât cele superioare, cât şi cele inferioare, perechea Foc-Aer şi Apă-Pământ acţionează diferit, datorită funcţiilor specifice fiecărui corp subtil. Şi ca să vedeţi cum se produc deformările corpurile subtile, care duc la manifestări distorsionate la nivel de personalitate, enumerăm ponderea celor patru elemente în aura individului uman.

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR
Următorul episod<< Dereglările corpurilor subtile ale aurei – VIIIDereglările corpurilor subtile ale aurei – X >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?