Dereglările corpurilor subtile ale aurei
Câmpurile aurei vizibile cu ajutorul tehnologiei BIO-WELL, folosind o cameră GDV inventată de Dr. Korotkov și echipa sa.

Dacă extindem aceste aspecte ale corpurilor decalibrate ale aurei la segmente sociale, avem de-a face cu ceea ce vedem deseori mai ales în ţările arabe – fanatismul.

În numărul anterior al revistei aţi putut citi despre modul în care Adolf Hitler a devenit un dictator fără scrupule, datorită unor profunde frustrări, neputinţe şi ranchiuni apărute încă din vremea copilăriei sale.

Dacă privim o asemenea chestiune, legată de evoluţia personalităţii proprii, prin prisma elementelor psihologiei ca factori care pot indica astfel de devieri, putem să înţelegem din timp, bineînţeles dacă vom fi atenţi, unde pot apare acele devieri comportamentale şi la cine. Desigur dintr-o asemenea analiză se poate construi o întreagă ştiinţă predictibilă şi amintesc aici de psihoistorie, despre care noi am mai scris în revistă.

Psihoistoria este un termen inventat de scriitorul Isaac Asimov şi introdus în romanele sale SF, iar definiţia acestui termen constă în predictibilitatea evenimentelor majore ale civilizaţiei.

Pe baza unui algoritm care conţine toate tipurile de personalitate, de temperament şi zodiacale, se pot calcula ce fel de evenimente cu caracter major se pot petrece în interiorul civilizaţiei umane.

Interesant, nu-i aşa?

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Dereglările corpurilor subtile ale aurei – IVDereglările corpurilor subtile ale aurei – VI >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?