Dereglările corpurilor subtile ale aurei
Câmpurile aurei vizibile cu ajutorul tehnologiei BIO-WELL, folosind o cameră GDV inventată de Dr. Korotkov și echipa sa.
Timp estimat de citire: 3 minute

Născut la 18 decembrie 1878, Stalin a avut câteva aspecte ale astrogramei care anunţau viitoarele deformări ale aurei sale.

Aşa cum aţi citit de câteva ori în revista noastră, civilizaţia umană se află din punct de vedere al nivelului de evoluţie undeva pe la 0,80. Mai sunt necesare vreo câteva decenii pentru a atinge nivelul civilizaţiei de tip 1, când vom folosi benefic şi echilibrat toate resursele planetei pentru dezvoltarea întregii omeniri.

Ce ne obstrucţionează să atingem mai repede gradul 1 ca civilizaţie?

În primul rând atitudinea noastră, şi aici vorbim despre echilibrul pe care foarte mulţi dintre noi tindem să-l pierdem, pe măsură ce trec anii şi ne implicăm în tot felul de chestiuni personale sau colective.

În episoadele anterioare aţi înţeles ce fel de om era Hitler, de exemplu, dar el a fost mic copil pe lângă rivalul său de la est, Iosif Vissarionovici Stalin.

Născut în semnul Săgetătorului, dictatorul rus de origine georgiană a făcut prăpăd printre conaţionalii săi, fiind cunoscut pentru atrocitatea cu care-şi împuşca subalternii doar pentru că i se părea lui ceva suspect. Din 1927 de când a preluat conducerea URSS şi până în 1953 când a murit, Stalin a terorizat practic întreaga naţiune sovietică, trimiţând la moarte zeci de milioane de cetăţeni ai fostei URSS, mai bine de 90% dintre aceştia fiind absolut nevinovaţi. De altfel băgase spaima chiar şi în miniştrii de la acea vreme. Una dintre maximele preferate ale lui Stalin era „azi ministru, mâine mort”.

Atrocităţile comise de Stalin au rămas în istorie pentru totdeauna, ca să nu mai spunem şi de strămutarea românilor din Basarabia în Siberia, tot din ordinul lui.

Dar haideţi să vedem de ce a avut Stalin un asemenea comportament.

Articolul precedentCancerul şi vindecarea lui – V
Articolul următorMajestic 12 – OZN, conspiraţia totală
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile