Dereglările corpurilor subtile ale aurei
Câmpurile aurei vizibile cu ajutorul tehnologiei BIO-WELL, folosind o cameră GDV inventată de Dr. Korotkov și echipa sa.

Dacă extindem dereglările corpurilor subtile la nivelul civilizaţiei umane, ar trebui să luăm în calcul o chestiune pe care nimeni n-a luat-o în considerare până acuma.

Structura noastră de fiinţe raţionale şi inteligente nu este una de sine stătătoare. Ştiinţa prin cercetările sale a pus în evidenţă faptul că noi, fiinţele umane, suntem sisteme vii deschise, adică permanernt interacţionăm cu mediul înconjurător. Aura noastră compusă din mai multe straturi are şi ea diferite nivele de vibraţie, determinate fiecare dintre ele de activitatea fiecărui corp subtil pe care-l avem.

Modul nostru de viaţă atât de trepidant de la o zi la alta face ca aura noastră, chiar dacă interacţionează cu ecosistemul, să aibă dereglări de vibraţie şi de frecvenţă care pot duce în timp la dereglări de mentalitate şi comportament. Aţi citit în numerele anterioare exemple ale unor personaje negative din istoria lumii, care datorită unor asemenea dereglări ale căror rădăcini s-au aflat în adolescenţa lor, au cauzat daune sociale şi crime împotriva umanităţii greu de trecut cu vederea.

Vedem deci că factorul cel mai important din acest punct de vedere este legat de felul în care individul îşi parcurge copilăria şi adolescenţa, căci de modul în care-şi formează personalitatea cu componentele sale – emoţionalul, afectivul şi raţionalul – depinde felul în care se formează propria personalitate. Majoritatea persoanelor au în prima parte a vieţii diferite traume, mai mari sau mai mici, care le determină pe parcursul anilor schimbări sau chiar devieri de comportament, dacă nu sunt înţelese şi ţinute sub control.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile