Dereglările corpurilor subtile ale aurei
Câmpurile aurei vizibile cu ajutorul tehnologiei BIO-WELL, folosind o cameră GDV inventată de Dr. Korotkov și echipa sa.
Timp estimat de citire: 3 minute

Iată cum afectează proporţiile Elementelor din noi corpurile noastre subtile şi pe cale de consecinţă felul în care ne construim existenţa.

Momentul naşterii unui om nu este întâmplător, la fel cum nu este nici numele pe care-l primeşte. Desigur că în afară de acestea individul uman mai primeşte la naştere un cod numeric înscris în certificatul de naştere, apoi un altul personal în momentul în care-şi face buletinul. Dar acestea sunt aspectele exterioare care din punct de vedere vibraţional influenţează existenţa omului.

Există şi aspectele interioare care determină modul în care existenţa noastră se va derula, cu bune şi cu rele şi aici mă refer la cele patru elemente prezente în astrogramă la naştere: Focul, Apa, Aerul şi Pământul.

Pe lângă acestea adăugăm şi Etericul care la rândul său este de patru feluri – solid (pământul), lichid (apa), gazos (aerul) şi luminos (plasmatic). În cazul etericului solid putem considera pământul drept partea tare a corpului uman respectiv oasele. În numărul trecut al revistei, pentru a vă reaminti, am enumerat caracteristicile celor patru elemente, inclusiv lipsa lor sau prezenţa lor în structura individului în proporţii prea mici cu efectele de rigoare.

De exemplu în programele de astrologie atunci când se realizează o astrogramă natală, în afară de listarea planetelor în semnele zodiacale şi case, în tabelul respectiv sunt trecute şi proporţia dintre elemente, şi vom exemplifica imediat pentru ca să înţelegeţi cum funcţionează structura individului uman în raport de karma sa. Căci cele patru elemente prezente în astrogramă indică precis care este acel element asupra căruia persoana în cauză este necesar să se focalizeze în mod preponderent. Iar elementul care apare cel mai puţin în astrogramă indică excesul pe care persoana l-a făcut în viaţa anterioară şi ca urmare trebuie să realizeze o corecţie.

Să luăm o dată a unei persoane căreia pentru protecţia anonimatului nu-i dăm numele. Dar putem da data de naştere care este 20.06.1987 şi cu siguranţă mulţi oameni s-au născut în România în acea zi.

Următorul episod<< Dereglările corpurilor subtile ale aurei – IXDereglările corpurilor subtile ale aurei – XI >>
Articolul precedentCe reprezintă tensiunea arterială? – II
Articolul următorMajestic 12 – OZN, conspiraţia totală – V
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile