Dereglările corpurilor subtile ale aurei
Câmpurile aurei vizibile cu ajutorul tehnologiei BIO-WELL, folosind o cameră GDV inventată de Dr. Korotkov și echipa sa.

Marea majoritate a oamenilor în loc să funcţioneze pe gândire, funcţionează preponderent pe emoţional.

De multe ori ne dorim să reuşim în viaţă, atunci când e vorba de lucruri concrete ce ne pot fi de folos. Când nu ştim cum să facem un lucru mai deosebit, ne ducem la vreun seminar şi învăţăm acolo diferite tehnici de accesare a capacităţilor pe care le avem. Este evident că dacă singuri nu putem să ne accesăm anumite abilităţi, pe care oricum le avem dar sunt latente, atunci înseamnă că ceva e în neregulă în structura noastră.

Una dintre cauzele blocării propriilor capacităţi latente este karma.

Datorită unor fapte comise în vieţi anterioare, mai mult sau mai puţin grave, aura noastră din această viaţă funcţionează mai vibrant sau mai puţin vibrant. În cel de-al doilea caz dacă aura noastră vibrează mai slab, putem fi supuşi unor dereglări pe partea de sănătate sau mai grav, ne putem trezi cu probleme care ne afectează întreaga structură şi existenţă, cum sunt de exemplu schizofrenia şi paranoia.

Ce sunt în realitate aceste forme de manifestare a personalităţii, în condiţiile în care persoanele cu asemenea dereglări par absolut normale pe dinafară?

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Dereglările corpurilor subtile ale aurei – XDereglările corpurilor subtile ale aurei – XII >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?