Dereglările corpurilor subtile ale aurei
Câmpurile aurei vizibile cu ajutorul tehnologiei BIO-WELL, folosind o cameră GDV inventată de Dr. Korotkov și echipa sa.

Aviz tuturor celor care cred că în 2-3 săptămâni obţin capacităţile spirituale mult visate!

La sfârşitul articolului din numărul trecut, vă relatam despre faptul că vă vom oferi un exemplu referitor la cum pot să ajungă unii oameni parazitaţi de entităţi din astralul inferior, în urma unui act benevol de voinţă plasată greşit în privinţa asta.

Dar înainte de a trece la exemplul menţionat vă aduc în atenţie această dorinţă oarbă a multor oameni, chiar şi aici în România, de a face atâtea şi atâtea cursuri, care oferă chipurile deschideri de chakre, deschiderea celui de-al treilea ochi sau mai ştiu eu ce alte promisiuni deşarte, de-a lungul a 2-3 săptămâni.

Dragii mei, înainte de toate este foarte important să ştiţi că telepatia sau deschiderea celui de-al treilea ochi, pentru a putea vedea aura aşa cum îşi doresc prea mulţi oameni în prezent sau oricare altă chestie similară ce ţine de activarea capacităţilor spirituale, nu se face oricum şi oricând, ci presupune o pregătire care poate fi de lungă durată. Pentru că aici vorbim despre îmbunătăţirea funcţiilor corpurilor subtile, întocmai ca un mecanism pe care-l faci să fie tot mai performant pe măsură ce îi aduci ameliorări calitative.

În exemplul pe care vi-l voi explica pornesc de la o realitate începută la una dintre întâlnirile cu cititorii şi continuată mai târziu în incinta cabinetului Cosmos. Una dintre persoanele participante la acea întâlnire ne-a contactat cu rugămintea să o ajutăm într-o problemă rămasă nerezolvată.

Despre ce era vorba?

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Dereglările corpurilor subtile ale aurei – XIDereglările corpurilor subtile ale aurei – XIII >>

2 COMENTARII

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?