Dereglările corpurilor subtile ale aurei
Câmpurile aurei vizibile cu ajutorul tehnologiei BIO-WELL, folosind o cameră GDV inventată de Dr. Korotkov și echipa sa.

Există cazuri în care terapeuţii îşi parazitează premeditat cursanţii, pentru a-i menţine dependenţi într-o relaţie obedientă mascată.

În episodul trecut am relatat despre cât de periculoase pot fi deschiderile de chakre, dacă individul uman nu continuă şi nu finalizează procesul acesta prin care doreşte să acceseze planurile subtile ale existenţei.

Astfel sunt multe acele cazuri, premeditate sau nu, întâmplătoare sau nu, în care o persoană ajunge să aibă unul sau două corpuri subtile descentrate, ori 2-3 chakre dereglate în funcţionalitatea lor, încât în aura proprie se pot instala energii parazite sau chiar diferite entităţi din astralul inferior.

În asemenea situaţii vorbim despre cazuri de posedare, care nu se pot rezolva complet şi definitiv doar prin dezlegări la preot, prin citirea molitfelor Sfântului Vasile cel Mare sau ale rugăciunilor de dezlegare ale Sfântului Mina.

De ce nu se pot rezolva complet şi definitiv?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

   
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile