Dereglările corpurilor subtile ale aurei
Câmpurile aurei vizibile cu ajutorul tehnologiei BIO-WELL, folosind o cameră GDV inventată de Dr. Korotkov și echipa sa.

Cunoaşterea este pentru toţi, dar evoluţia spirituală este acea uşă de care zicea Iisus, că mulţi se înghesuie să intre prin ea, dar puţini reuşesc.

Continuăm cu informaţii şi exemple despre un asemenea fenomen, cel al dereglării corpurilor subtile ale fiinţei umane, deoarece cazuistica este largă. Şi veţi înţelege din episodul din acest număr că astfel de fenomene se pot produce chiar şi la unele persoane destul de bine pregătite pe partea spirituală a existenţei.

În articolul de faţă vă voi relata o întâmplare trăită personal în urmă cu aproximativ 15 ani, undeva în zona Pieţei Kogălniceanu, într-un cabinet al unei persoane ce se voia a fi terapeută cu har de la Dumnezeu. Cel puţin aşa declara persoana respectivă, căreia am să-i spun simplu Felicia, pentru că exact aşa o cheamă în realitate. Şi această relatare vă este de folos pentru ca să înţelegeţi când să vă feriţi de unii din domeniul terapiilor pe care-i veţi vedea erijându-se în cine ştie ce mare personalitate spirituală a istoriei.

Primind o invitaţie de la această Felicia, care deja avea la activ câteva cursuri şi vreo 2-3 cărţi scrise, am zis să onorez o astfel de solicitare. Zis şi făcut. Având adresa, m-am deplasat într-o după amiază de septembrie către acel loc, după cum spuneam undeva pe lângă Piaţa Kogălniceanu din apropiere de Calea Plevenei. Am căutat adresa şi am constatat că era la etajul 1 al unui bloc din zonă, din cele construite în perioada interbelică. Urcând la etaj am sunat, am intrat şi o secretară m-a invitat să intru în biroul principal, care era de fapt un fel de sufragerie mai mare. După câteva minute de aşteptare a venit şi această Felicia, despre care în prealabil mă informasem ceva mai în amănunt, deoarece ştiam câte ceva din trecutul ei. Deşi nu se cade să fie şi astfel de relatări, trebuie totuşi să vă menţionez următorul lucru.

Această doamnă care se apucase pe vremea aceea de terapii neconvenţionale, avea o fată pe care o forţase să înveţe tehnici de hipnoză şi de tratament, iar săraca fată ajunsese internată la spitalul de nebuni. Cu o asemenea informaţie în memorie, m-am destins pe canapeaua largă din birou, aşteptând propunerile acestei doamne. A început să vorbească despre ce a făcut ea, câte-n lună şi-n stele, cum a scris ea cărţile alea şi culmea este că în toată turuiala aia a ei, cam 60-70% erau lucruri reale, concrete pe care le cunoşteam din domeniul spiritual. Pe măsură ce turuia despre realizările ei, zecile de minute se scurgeau şi la un moment dat, datorită faptului că lumina de afară nu mai era suficientă, a aprins o lampă de pe birou.

Fiţi atenţi la ce urmează!

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

        
Articolul precedentTraumele karmice
Articolul următorHipnagogia – Arta și Creativitatea (XI)
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile