Dereglările corpurilor subtile ale aurei
Câmpurile aurei vizibile cu ajutorul tehnologiei BIO-WELL, folosind o cameră GDV inventată de Dr. Korotkov și echipa sa.
Timp estimat de citire: 3 minute

Normalitatea unui om nu trebuie considerată doar pe dinafară, precum este şi expresia să nu judeci o carte după coperta ei.

Continuăm explicaţiile referitoare la aceste dereglări ale corpurilor subtile care alcătuiesc aura, şi care datorită diferitelor tipuri de descentrări între ele, determină în plan organic-fizic manifestări anormale de atitudine, de comportament şi de mentalitate.

În articolul de faţă voi reda anumite aspecte care se manifestă chiar şi la unele persoane care se consideră ”spirituale”, pentru că avem informaţii verificate care demonstrează că astfel de persoane au spus public ceea ce au spus, şi ceea ce au spus nu s-a adeverit deloc. Ba mai mult, apărând la diferite posturi de televiziune centrale, aici în Bucureşti, au susţinut de mai multe ori de-a lungul timpului anumite afirmaţii cu caracter negativist care nu s-au împlinit. Nu dau numele acelei persoane, deşi este destul de cunoscută de către public pentru că a fost pe la vreo trei posturi naţionale de televiziune, dar voi relata despre bazaconiile pe care le-a spus.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

    
Următorul episod<< Dereglările corpurilor subtile ale aurei – XIV

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?