Despre Maeştrii spirituali…
© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

În calitate de fiinţe foarte evoluate aceşti Maeştri aveau capacitatea de a controla energiile naturii, unii dintre ei fiind ceea ce se numesc teurgi.

După ultima glaciaţiune, care s-a terminat în urmă cu aproape 12.300 de ani, aşa cum au demonstrat toate cercetările ştiinţei moderne, masa imensă de gheţari care acoperea emisfera nordică, şi îndeosebi continentul european, datorită modificării poziţiei planetei în spaţiu şi faţă de Soare, a început treptat să se topească. Un asemenea fenomen geoclimatic a dat naştere la modificări atmosferice de anvergură, care au dus la rândul lor la o acumulare masivă în straturile atmosferei de deasupra suprafeţei Pământului a maselor de nori.

Chiar şi în cultura egipteană veche este pomenit Potopul. Astfel, în Hitat – o culegere de texte străvechi din secolul al XV-lea alcătuită de către Muhammad Al Makrizi (1364-1442), care cuprinde scrieri ale vechilor copţi – aceştia fiind adevăraţii urmaşi ai vechilor egipteni – se face o referire la faptul că însuşi Hermes Trismegistul, Marele Maestru artizan al Marii Piramide, a scris despre venirea Potopului, citind în stele, drept pentru care a ordonat cu multă vreme înainte ca acesta să vină, ca piramidele să fie construite pentru a adăposti toate comorile de învăţătură şi înţelepciune adunate de-a lungul multor milenii.

Dar să revenim la Maeştri…

Articolul precedentTinereţea, sănătatea şi pH-ul
Articolul următorRevista COSMOS Nr. 139 – Februarie 2019
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile