Despre tot felul de plăți
© Bigstockphoto

Mintea umană este uşor controlabilă pentru că voinţa proprie este insuficientă sau nu se manifestă!

Revin cu acest subiect de actualitate pentru că repetiţia este mama învăţăturii şi-a înţelepciunii. Niciodată nu ştim prea multe şi avem nevoie să ne reamintim. Mintea este ca un hard care trebuie periodic curăţat şi actualizat. Dacă n-o faci, rămâi numai cu ce-ai învăţat în trecut, şi cu tot felul de obişnuinţe bune şi rele, şi-atât.

Într-o meditaţie de început de lună cu arcturienii, ni s-a comunicat că vor face tranziţia în jur de 2 miliarde de oameni, şi asta pentru că oamenii fac planul lor şi nu fac planul divin la ora actuală… Nu m-am mirat şi nu m-am indignat prea tare pentru că aşa simt şi eu.

Lumea, la modul general, din varii motive face numai planul minţii ei şi nu pe cel al sufletului.

Într-o locaţie (un bloc) unde se rulează energii la comun, este suficient ca o familie să fie violentă pentru ca lucrurile să scape de sub control, și ceilalți să fie virusați. Corpul omenesc prin apa din care este alcătuit suportă influenţe la greu din mediul înconjurător. La fel se întâmplă şi cu durerea, cu frica, gândurile de răzbunare şi toate creaţiile mentalului colectiv. Acest sistem de locuinţe a fost creat de cei ce slujesc o mentalitate a controlului, tocmai pentru a distruge voinţa slabă a oamenilor.

Întotdeauna toţi cei care sunt mai „slabi” vor fi „victimele” celor „puternici”!

Mintea umană este uşor controlabilă atunci când voinţa proprie este insuficientă sau nu se manifestă!

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?