Destinul e scris în ADN
© Bigstockphoto
Timp estimat de citire: 4 minute

De ce se întâmplă totuşi unele lucruri în viaţa noastră, dacă noi nu vrem să ni se întâmple?

Dintre toate enigmele lumii poate cea mai mare este cea legată de destinul fiinţei umane. Dacă vorbim de exemplu despre viaţa animalelor, deoarece ele nu au limbaj articulat şi capacitate de a conştientiza, aşa cum avem noi, se poate spune că nu au destin ci doar o existenţă.

Noi însă înţelegem că suntem nişte fiinţe gânditoare, cu raţiune şi logică, şi pentru că tocmai aceste aspecte ne oferă posibilitatea de a ne gândi la viitor, se conturează ideea de destin. Adică ceva despre care ne dăm seama că formează întreaga noastră viaţă, de când ne naştem şi până trecem în alte dimensiuni.

Despre destin au scris şi vorbit şi anticii, Arhimede, Aristotel, Pitagora şi alţi exegeţi ai filosofiei au încercat să descifreze ce este destinul, dar se pare că dincolo de orice încercare a vreunui om, de a desluşi ce este această realitate numită destin, se pare că nimeni nu a reuşit vreodată să înţeleagă modul în care destinul există şi acţionează.

Unii îi spun în mod eronat soartă, dar nu e unul şi acelaşi lucru. Sigur că la modul simplist putem spune despre destin că este tot ceea ce ni se întâmplă în viaţă, cu bune şi cu rele. Da, dar întrebarea ar fi cam aşa: de ce se întâmplă totuşi unele lucruri în viaţa noastră, dacă noi nu vrem să ni se întâmple? Şi mai ales ce este acel lucru pe care încercăm să-l evităm, dacă înţelegem că poate urma ceva neplăcut în viaţa noastră, şi care totuşi este predestinat să aibă loc?

Sunt unele situaţii în viaţă pe care oricât le-am ocoli ele tot se petrec. Şi chiar ştiind ceva dinainte pe care-l putem evita, aşa gândim noi că putem evita, tot se întâmplă. Şi un exemplu în acest sens este descifrarea hărţii natale în astrologie. Să admitem că cineva îi explică pe-ndelete unei alte persoane cum e treaba cu harta personală a naşterii. Şi îi atrage atenţia că la vârsta de 34 de ani aşa cum arată calculul în tema astrală natală ceva se va întâmpla în propria existenţă, ceva neplăcut să zicem.

Notând informaţia persoana se va gândi ulterior, să zicem că se va îmbolnăvi de ceva grav cum indică harta natală. Între timp, pentru a evita posibila îmbolnăvire, persoana îşi ia toate măsurile necesare până la acel moment, şi cu toate astea când va fi la vârsta de 34 de ani tot se va îmbolnăvi. Deci oricât şi-a luat măsuri preventive, respectiva chestie tot s-a întâmplat. Exemple în acest sens pot fi foarte multe. Şi asta pentru că asemenea aspecte nedorite sunt înscrise în informaţia din ADN, care nu este accesată deloc de către individul în cauză.

Sigur că putem să punem problema faptului că nu avem cum să intrăm acolo în ADN şi să schimbăm segmentele informaţionale care sunt răspunzătoare de astfel de lucruri neplăcute în propria existenţă. Dar cunoscând ce ne arată harta astrală personală putem desluşi de exemplu care sunt acele modalităţi prin care putem elimina asemenea erori din nivelele ADN personale. V-aţi putea întreba: e posibil aşa ceva?

Este posibil să intrăm în ADN-ul propriu şi să facem acolo curăţenie?

Da, se poate, deşi nu cu ajutorul vreunui instrument ci folosind diferite frecvenţe sonore care pot schimba acele segmente informaţionale cu conţinut negativ în segmente cu conţinut pozitiv. Dar nu acest aspect este neapărat foarte important, cât mai ales modul în care se configurează aceste şiruri de informaţii în propriul ADN.

Şi ca să înţelegeţi mai bine şi mai simplu, ADN-ul este ca un DVD pe care putem imprima şi apoi putem şterge dacă vrem, asemenea DVD-uri se numesc rescriptibile. Adică putem scrie pe ele de foarte multe ori filme, poze, etc., şi apoi dacă vrem le putem şterge. Întrebarea cum se realizează aceste aşa zise „scrieri” ale destinului propriu în interiorul ADN-ului îşi poate avea răspunsul în ceea ce facem, atât în viaţa actuală, cât şi în cea anterioară.

În esoterism se spune că destinul pe care-l avem în actuala viaţă este suma tuturor faptelor noastre din viaţa anterioară. Dacă sunt fapte, înseamnă că acestea rămân înscrise în Akasha, atât cea a universului, cât şi cea proprie de la nivelul Sinelui spiritual.

Atunci când vine la întrupare, Sinele spiritual aduce cu el cele 12 spirale de ADN, dintre care doar două vor funcţiona la nivelul corpului fizic, imprimând caracterul şi temperamentul de care ţin toate manifestările noastre. Restul de 10 spirale sunt conectate la emoţiile, sentimentele, gândurile, ideile şi trăirile noastre, tot ceea ce manifestăm de-a lungul anilor din acest punct de vedere stocându-se pe aceste 10 șiruri aflate în partea subtilă a fiinţei noastre pe nivele cuantice .

Şi dacă ne gândim dintr-o altă perspectivă, ADN-ul este cartea vieţii noastre, el conţine povestea noastră individuală, care este unică, irepetabilă deşi poate fi rescrisă pe alocuri.

Mulţi oameni se gândesc ce bine ar fi să se poată întoarce în timp să facă altfel unele lucruri care au mers prost sau nu s-au împlinit. Să ştiţi că acest lucru s-ar putea întâmpla. Nu este nevoie să ne întoarcem efectiv cu corpul fizic în trecut, ci este suficient să realizăm asemenea modificări din interiorul conştiinţei noastre, gândindu-ne la toate aspectele posibile negative care ar fi în interiorul ADN-ului, şi manifestând o vibraţie de bucurie şi optimism, determinată de conştientizarea curăţării nivelelor holografice din ADN, lucrând în mintea noastră cu imaginea de sine că suntem bucuroşi şi optimişti, şi simţind asta în tot corpul ca o stare generală, vom rescrie destinul nostru.

Ce era neplăcut în viitor, are mari şanse să dispară din linia temporală personală.

Poate că asta este taina frazei spusă de Iisus atunci când el spunea: „Bucuraţi-vă, bucuraţi-vă, bucuraţi-vă…”     

Articolul precedentDespre tot felul de plăţi
Articolul următorGenetica şi data naşterii – II
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile