Destinul – o ipoteză şocantă! – II
© CC0 / Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Imaginaţia va juca un rol important în această nouă formă de terapie prin intermediul căreia ne putem schimba destinul aşa cum vrem noi.

În numărul anterior al revistei am descris posibilităţile referitoare la modalitatea prin care unele segmente de ADN, din propria zestre genetică, pot fi înlocuite ca secvenţe de program informaţional în cazul în care acestea conţin şiruri de caractere ADN ce vor dezvolta ulterior diferite tipuri de boli.

La ora actuală există cercetări bine fundamentate ale căror rezultate în privinţa bizarelor proprietăţi ale ADN-ului duc la prime concluzii uimitoare.

ADN-ul rezonează imediat la frecvenţele sonore dar şi la anumite lungimi de undă ale energiei, schimbându-şi o parte a componenţei sale dar în acelaşi timp emite la rândul său o anumită lungime de undă care influenţează câmpul energetic în care se află, modificându-i starea şi frecvenţa.

Cercetătorii au descoperit ceea ce Maeştrii Spirituali din toate timpurile cunosc foarte bine şi anume că noi putem influenţa şi modifica mediul înconjurător prin simpla noastră observaţie asupra lui, pe baza feedbackului primit în urma observaţiei. Desigur că aceste informaţii s-au răspândit repede în lumea întreagă graţie internetului, spre bucuria tuturor celor care intenţionează să-şi schimbe viaţa în bine sau să apeleze la diferite tehnici sau procedee de modificare a propriilor posibilităţi de afirmare în viaţă.

De altfel multe dintre tehnicile de ultimă oră, folosite în sensul îmbunătăţirii propriului potenţial, pun accentul pe o modalitate foarte asemănătoare mantrelor spirituale care ajută foarte mult la îmbunătăţirea vieţii noastre sub multe aspecte.

Următorul episod<< Destinul – o ipoteză şocantă! – IDestinul – o ipoteză şocantă! – III >>
SURSĂPixabay
Articolul precedentPoker planetar
Articolul următorNăsturelul
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile