Destinul - O Ipoteză Şocantă!
Timp estimat de citire: 3 minute

Există un mecanism care ar permite o eradicare din ADN a informaţiei karmice pentru a modifica Destinul?

În numărul trecut al revistei ne refeream la o tehnică nouă descoperită de către cercetătorii de la Harvard şi Massachussets, numită „caută şi înlocuieşte”.

Tehnica „caută şi înlocuieşte” are rolul de a înlocui segmente din ADN care sunt purtătoare de informaţii ce pot declanşa diferite boli sau care blochează potenţialul uman.

Astfel în următorii 10-15 ani am putea asista la o adevărată revoluţie a potenţialului uman, a geniilor în aproape toate domeniile de activitate, iar consecinţa dezvoltării societăţii planetare peste tot în lume ar atrage după ea creşterea bunăstării în toate statele lumii.

Dar până atunci mai este şi deocamdată să ne ocupăm de prezentul acesta atât de tumultuos.

Spuneam în articolul din numărul anterior despre posibilitatea identificării acelor şiruri informaţionale ADN care ar fi răspunzătoare de karma personală.

Vă daţi seama că mai întâi ar fi necesar să se analizeze minuţios ce fac acele segmente de ADN şi mai ales să fie identificate, în sensul că ele s-ar putea să se afle la baza acelor tipuri de atitudini şi comportamente, care ne pot determina pe noi să recurgem deseori la gesturi, alegeri şi fapte mai puţin pozitive.

Altfel spus – karma negativă.

Desigur că este foarte interesant de descifrat, de exemplu, în ADN-ul unui nou născut, ce fel de secvenţe informaţionale, traduse sub forma impulsurilor psihice şi fizice, vor influenţa major prima parte a vieţii acelui nou născut, astfel încât să poată fi identificată uşor karma negativă. E o idee bizară aşa e? Dar în acelaşi timp foarte revoluţionară! Seamănă asta cu un fel de joaca de-a Dumnezeu? Poate, dar Dumnezeu nu ne vrea proşti!

Deci…ca să ne continuăm ideea… Întrebarea cu care se termina articolul din numărul trecut se referea la ideea dacă am scoate acele segmentele informaţionale din ADN care sunt răspunzătoare de karma negativă, s-ar disipa ele din programul de viaţă al individului sau s-ar rescrie din nou pe un alt segment? Adică ar migra pe alt segment de ADN cum s-ar spune şi degeaba l-am şterge că el ar reapare pe altă porţiune?

Este foarte interesant de analizat acest aspect, cel puţin prin prisma acelor dereglări genetice care determină aşa cum vedem azi bolile pe care unii oameni le au încă din naştere.

Ce anume ar face ca informaţia care se referă la încărcătura karmică negativă să migreze chiar dacă am şterge-o?

Există vreun mecanism care nu ar permite o asemenea eradicare din ADN a informaţiei karmice?

Să o luăm simplu şi metodic.

Următorul episod<< Destinul – o ipoteză şocantă! – IIDestinul – o ipoteză şocantă! – IV >>
SURSĂ123rf
Articolul precedentEvenimentul – I
Articolul următorPirul şi revitalizarea organismului
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile