Detectivii paranormali
Corey Goode, este cunoscut ca fiind un empat intuitiv, recrutat la vârsta de 6 ani pentru a putea fi antrenat în comunicarea cu ființele non-terestre ca parte a Programului Secret Spațial.

Dacă vorbim de asemenea persoane înzestrate cu capacităţi mental-spirituale destul de mari, am putea să ne punem câteva întrebări importante şi alarmante în acelaşi timp.

Trăim pe o planetă frumoasă şi interesantă. Specia noastră fiind dotată cu raţiune am ajuns să ne considerăm stăpânii acestei planete, a florei şi faunei. Dar, aşa cum a demonstrat ştiinţa în ultimele decenii, există o serie întreagă de lucruri pe care doar le bănuim şi la care nu găsim rezolvare.

De exemplu ştim că există lumi paralele, datorită celor care au pătruns în ele, însă nu le putem demonstra realitatea. Ultimii ani ai deceniului trecut au adus câteva noutăţi în domeniul paranormalului.

Puterile paranormale

Datorită unor evenimente neplăcute petrecute la nivel mondial, dar şi regional, în multe state ale lumii s-au luat măsuri specifice. Aşa au apărut ceea ce se cheamă ”Detectivii paranormali”, persoane antrenate special prin tehnici esoterice şi spirituale pentru a îndeplini anumite scopuri.

Mintea şi Câmpul de Energie

Studii recente efectuate de către oamenii de ştiinţă au pus în evidenţă faptul că la ora actuală, datorită gradului de dezvoltare intelectuală, omul este capabil să atingă anumite performanţe. Ca urmare, parapsihologia studiază intens modalităţile prin care mentalul uman, în calitate de înveliş energetic viu, interacţionează cu Câmpul Energetic Terestru, dar şi cu Câmpul Energetic Universal.

Acest aspect al interacţiunii foloseşte frecvenţa de 7,5 hertzi specifică activităţii cerebrale umane, pentru a vedea în ce măsură poate fi amplificată. Cu cât este antrenată mai mult în tehnici de concentrare la ţintă fixă, cu atât mintea devine mai performantă. Cu toate acestea este necesar un act ferm de Voinţă, care să pună energia în mişcare. Aşa funcţionează mecanismul în cazul persoanelor care sunt detectivi paranormali.

Testează-ți abilitățile spirituale la Cabinetul COSMOS!

În occident li se spune ”profiler”, adică persoane care sunt capabile, doar după amprenta sau urma energetică, să identifice făptaşul. Persoanele de tip profiler erau la început solicitate pentru depistarea infractorilor, iar mai târziu activităţile s-au diversificat.

Performanţe şi contacte 

De exemplu atunci când se pregătesc întâlniri foarte importante la nivel mondial, anumite agenţii guvernamentale din diferite ţări au detectivi paranormali specializaţi pe categorii. Unii văd în viitorul foarte apropiat, alţii au sarcina de a identifica persoane importante aflate în alte state sau locul unde acestea sunt, alţii au sarcina de a găsi locul unde cineva important se află şi aşa mai departe. Una dintre aceste categorii este cea a paranormalilor din grupurile gărzilor de corp ale preşedinţilor de state, care au responsabilitatea de a forma în jurul respectivului preşedinte un câmp de energie protectoare.

Dincolo de aspectele politice şi economice, să ne referim în continuare la detectivii paranormali care îşi desfăşoară activitatea în alte scopuri. Există persoane de acest fel, bine antrenate, care caută lumi extraterestre, şi se ştie deja că unele contacte cu arcturienii, andromedanii, cu cei din Sirius sau din alte lumi, reprezintă rodul activităţii unor asemenea detectivi paranormali.

Civilizaţiile galactice

Mai mult decât atât, unii detectivi de acest gen caută prin Univers urmele unor spirite foarte evoluate care au poposit în trecere pe planeta noastră, în vremuri demult uitate. Iar alţii încearcă să acceseze dimensiunile superioare, pentru a aduce de acolo informaţii preţioase pentru evoluţia umană. Alţii încearcă să realizeze contacte cu vechii zei care au existat pe Pământ, şi care conform străvechilor texte, se află în alte tărâmuri unde cu greu se ajunge.

Riscuri şi tentaţii

Dacă vorbim de asemenea persoane înzestrate cu capacităţi mental-spirituale destul de mari, am putea să ne punem câteva întrebări importante şi alarmante în acelaşi timp.

Există pericolul ca detectivii paranormali să realizeze incursiuni în trecut, la comanda unor interese de grup, pentru a modifica minţile unor importanţi conducători?

Acest lucru este la fel de posibil ca şi călătoria în timp sau clarviziunea în trecut – retrocogniţia.

Eroare în Matrice sau vieţi simultane?

Dacă admitem teoria conform căreia noi toţi trăim simultan în toate vieţile, cu câte un Sine mic care toate se raportează la Sinele Bază, atunci ne dăm seama că un personaj important din trecut poate fi influenţat prin pătrunderea minţii detectivului paranormal în epoca respectivă, în mintea acelui personaj. Chiar dacă nu am exista în toate vieţile simultan, nimic nu se pierde, şi deci personajul respectiv se află acolo în trecut. Modificând comportamentul mental al acelui personaj, detectivul paranormal deja începe să schimbe o parte din istoria omenirii. Şi dacă admitem că s-ar fi încercat aşa ceva până acum, şi nu vedem de ce nu s-ar fi încercat, atunci acest prezent rodul căror influenţe ar putea fi?

Cu toții avem abilități paranormale. Care sunt ale tale?

Cine poate răspunde dacă prezentul pe care-l trăim e cel lăsat de Dumnezeu, fără modificări ale trecutului? 

Apoi mai este încă un aspect. Viaţa personală a cetăţeanului, în unele ţări, a devenit deja ţinta detectivilor paranormali. O asemenea situaţie poate fi percepută prin vaga impresie că ceva sau cineva vă urmăreşte. Aţi avut vreodată o astfel de senzaţie…? 


Rămâi minunat:

11 COMENTARII

 1. Curios cum de rămân atâtea cazuri neelucidate când sunt acești „profiler I” (auzi la ei) și atâti oameni cu așa-zise capacități paranormale și… degeaba, ca oamenii dispar fără urma și sunt uciși în moduri brutale și… Canci ucigași găsit…. De ce oare???

  • Stai puţin Ovidiu că poate nu ne-am făcut înţeleşi. Nu ai înapoiat acelaşi răspuns deloc, pentru că în link-ul tău sunt cazuri diferite. Nu există nicio obligaţie să apelezi la un profiler sau la o persoană cu capacităţi intuitive şi chiar dacă să spunem că apelezi la ei, nu înseamnă că vor resolva automat şi cazul. Există interferenţe, incompatiblităţi de vibraţie, încălcarea liberului arbitru, destin, etc. Sunt chestii de natură spirituală, pe care nu ai cum să le cunoşti în totalitate, mai ales ca „outsider”. Nu e nevoie să răspunzi ironic, dar să spui că de ce nu se rezolvă toate crimele misterioase e ca şi cum ai spune că de ce medicii nu reuşesc să salveze toţi oamenii de boală. Mai contemplează un pic în linişte.

  • Da, poate am fost mai ironic, dar pe buna dreptate, când vad în jurul meu oameni necăjiți care își dau și ultimul ban la escrocul clarvăzător care ii spune numai minciuni și ii distruge viata omului credul. Sunt și oameni capabili dar întrebarea se pune cum ii diferențiem de escroci și cum știm ca spunea e adevărul???
   Dacă asociem clarvăzători, etc cu doctorii e ca și când vb de OZN uri și avioane. Un doctor are o diploma atestata, o facultate atestata, exista un minister al sănătății, exista pt doctorii care greșesc tratamentul, repercursiuni și nu doar vb. În schimb pt acești clarvăzători, esetoristi, healers, nu exista decât cuvântul lor și manipularea cuvintelor pe care omul de rand nu le înțelege, exact cum ai spus și tu, ca exista niște reguli, Interferente, destin, pai și unde sunt expuse și analizate astea de un minister sau sau de o comisie sau un organ competent , cumpoate verifica ca ce spune muica omidă este chiar așa!??
   Ăștia pot spune orice, fără sa poate fi verificați și cu banii în jep pe când un doctor răspunde pana la penal.
   Un doctor este verificat pe când acești „Nostradamus” nu!
   M-am tot repetat în idee pt a înțelege lumea cat mai bine ca nu tot ce zboară se mănâncă!!

  • Ovidiu Moldovan tu zici bine ce zici şi aşa, dar deocamdată, spre deosebire de un doctor care poate fi atestat cu ajutorul aparaturii, un terapeut deocamdată nu poate fi atestat cu aparate gen vizualizarea aurei sau ceva similar. Sperăm să apară asemenea gadgeturi în viitorul apropiat care recepteze emisiile cuantice şi să ateste calitatea unui terapeut, medium, clarvăzător etc. Până atunci putem apela la acei oameni modeşti, care nu fac tam-tam şi care pot da răspunsuri clare şi care se numesc simplu maeştri spirituali.

  • Eu cred că cine trebuia să știe de Elodia știa deja, dincolo de aparențe și showbiz. Aparatură există, cel puțin se pot testa aptitudini spirituale și psihologice doar că ele nu sunt omologate și valitate „oficial”. Opinia publică nu e încă deschisă la așa ceva, e logic să nu existe nici licențe pe domeniu, deși chiar și acestea au început să apară în alte țări. Apoi mai există și industria care produce bani. Deci peisajul ăsta întreg nu se reduce doar la falși profeți și vindecători, ci la nivelul nostru colectiv de conștiință, care e cum e, iar șarlatani vor fi peste tot în orice domeniu. Chiar și aceștia au un rol în Marele Plan, acela de a face lumea mai colorată și de a ne îmbunătăți discernământul.

 2. PACEA LUMINII IUBIRII IN MINTEA INIMII VOASTRE FRATII MEI DRAGI SI FRUMOSI…NU EXISTA NICI TRECUT NICI VIITOR…EXISTA DOAR PREZENTUL DE MIJLOC…NICI MACAR PREZENTUL TRECUT SAU PREZENTUL VIITOR…SIMPLU…DOAR…AICI SI ACUM…

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?