Detoxifiere de primăvară, remediul natural pentru echilibrarea funcțiilor organismului
Zeolit 100 - Pharma Dacica

Acest supliment alimentar poate fi folosit cu succes de persoanele care au o viaţă agitată şi trăiesc într-un mediu poluat.

Odată cu schimbarea anotimpurilor se produc și anumite modificări în organismul nostru. Mai ales la trecerea de la iarnă la primăvară, ne putem simți mai obosiți, lipsiți de putere și energie. Este vorba despre un proces firesc de readaptare la condițiile de mediu.

În sezonul rece, cele mai multe persoane fac mai puțină mișcare și mănâncă alimente mai grase, ceea ce poate duce, în timp, la tulburări ale tuturor funcțiilor organismului. Se spune că este bine să începem primăvara cu o curățenie generală, dar și cu o purificare a corpului, prin renunțarea la vicii și prin adoptarea unei diete bogate în legume și fructe.

Primăvara reprezintă momentul ideal pentru detoxifierea organismului și întărirea sistemului imunitar, prevenind astfel apariția unor afecțiuni variate, asociate unui regim de viață necorespunzător, stresului sau chiar poluării.

Pe lângă mulțimea de legume și fructe proaspete pe care le putem consuma în această perioadă, adevărate surse de energie și sănătate, este indicat să folosim și anumite suplimente alimentare din plante și minerale pentru stimularea sistemului imunitar și regenerarea celulară.

Specialiştii în terapii alternative recomandă detoxifierea organismului cu ajutorul unor produse naturale lipsite de contraindicații, rezultat al cercetărilor realizate de Laboratoarele Pharma Dacica din România. Este vorba despre trei suplimente nutritive de cea mai bună calitate, disponibile sub formă de capsule, suplimente ce echilibrează funcțiile întregului organism, indispensabile în perioada primăverii când corpul nostru este mai vulnerabil.

LD ESSENCE FORMULA, LD IMUNO PHARM și MINERAL 100% ZEOLIT contribuie la regenerarea celulară, favorizează detoxifierea naturală a organismului și susțin activitatea sistemului imunitar.

Laboratoarele Pharma Dacica şi-au propus să ofere produse naturale care să sprijine organismul în lupta cu factorii ce distrug sistemul imunitar şi grăbesc apariţia problemelor de sănătate. Analizând proprietăţile curative ale plantelor şi mineralelor intens folosite în medicina alternativă, specialiştii în terapii complementare au creat produsul LD ESSENCE FORMULA, cea mai bună soluţie naturală pentru detoxifierea organismului şi întărirea sistemului imunitar.

Nu mai reprezintă un secret faptul că trăim într-un mediu toxic şi că avem o alimentaţie din ce în ce mai slabă calitativ. Aerul pe care îl respirăm este poluat, alimentele sunt tratate cu tot felul de substanţe cancerigene. În plus, ritmul de viaţă haotic, lipsa somnului, stresul de la serviciu îşi pun amprenta asupra sănătăţii noastre.

Toate acestea contribuie la slăbirea sistemului imunitar şi la acumularea de toxine în organism. De cele mai multe ori, ne mirăm că răcim des, că ne dor oasele şi că nu reuşim să ne odihnim suficient. Aceste afecţiuni sunt doar o consecinţă a mediului în care trăim și a stilului de viață.

Din nefericire, problemele amintite se pot agrava primăvara. În plus, acesta este sezonul în care se declanşează și alergiile. Pentru a preveni deteriorarea sănătății noastre, este necesar să apelăm la suplimentele potrivite.

Având o compoziţie unică de plante şi minerale, LD ESSENCE FORMULA este un supliment alimentar cu rol imunostimulator, detoxifiant şi antioxidant, indispensabil în curele de primăvară.

Este vorba despre o formulă bifazică din plante cu proprietăţi recunoscute în medicina naturistă. LD ESSENCE FORMULA conţine tuf zeolitic mineralizat, gheara-mâţei, alga chlorella, ginseng siberian, suc cristalizat de aloe ferox, astragalus, fucus vesiculosus, goji, papaya şi echinacea.

Vom aminti aici numai câteva dintre efectele terapeutice uimitoare ale acestor elemente naturale.

Zeolitul detoxifică şi elimină substanţele cu potenţial cancerigen. Rezistenţa organismului la infecţii creşte, iar sistemul imunitar este stimulat să lupte împotriva agenţilor patogeni.

Gheara-mâţei este singurul agent natural care favorizează regenerarea celulară. Planta are efect antiinflamator, antioxidant, antitumoral, antiviral şi imunomodulator.

Chlorella şi-a demonstrat la rândul ei eficienţa în curele pentru detoxifiere. Această plantă acţionează în profunzime, la nivel celular.

Ginsengul siberian normalizează tensiunea arterială şi glicemia, scade nivelul colesterolului şi măreşte capacitatea de efort fizic sau intelectual.

Sucul cristalizat de aloe ferox completează proprietăţile acestor plante, accelerând funcţiile sistemului imunitar şi punând în mişcare toate mecanismele de eliminare a toxinelor.

Energizant natural, rădăcina de astragalus conţine antioxidanţi ce previn degradarea celulară.

Substanţele active din fucus vesiculosus reglează nivelul zahărului din sânge, reduc colesterolul şi intensifică metabolismul.

Fructele de goji ameliorează afecţiunile hepatice, renale şi dermatologice, în vreme ce papaya menţine sănătatea şi frumuseţea la cel mai bun nivel.

Nu în ultimul rând, echinacea fortifică sistemul imunitar, ţinând la distanţă infecţiile şi bolile cauzate de acestea.

Fiind natural, LD ESSENCE FORMULA nu afectează ficatul, aşa cum se întâmplă în cazul medicamentelor de sinteză. Trebuie să avem grijă în permanenţă de corpul şi de mintea noastră, să păstrăm un echilibru între activităţile pe care le desfăşurăm şi odihnă, între relaxare şi muncă. Administrat conform indicațiilor, LD ESSENCE FORMULA previne îmbătrânirea prematură şi susţine funcţionarea normală a pancreasului. Totodată, contribuie la reducerea inflamaţiilor şi la calmarea iritaţiilor. Acest supliment alimentar poate fi folosit cu succes de persoanele care au o viaţă agitată şi trăiesc într-un mediu poluat.

Zeolit 100 - Pharma Dacica
Zeolit 100 – Pharma Dacica

Pe lângă toate aceste efecte benefice ce vizează în mod direct detoxifierea organismului în acest sezon, nu trebuie să uităm că produsul poate fi folosit cu succes de toți cei care suferă de afecţiuni cronice. Acesta acţionează în foarte multe moduri în tot organismul. LD ESSENCE FORMULA şi-a demonstrat eficienţa şi în cazul steatozei hepatice sau în afecţiunile renale.

Medicina naturistă nu reprezintă un domeniu nou. Este adevărat că această ramură s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani. Astfel, au apărut numeroase produse care promit bolnavilor vindecări spectaculoase. La fel se întâmplă şi în cazul tratamentelor alopate. Totuşi, trebuie să reţinem că nu ne putem însănătoşi peste noapte cu ajutorul unor pilule magice. Este necesar să prevenim bolile şi să avem un regim de viaţă echilibrat. Principala deosebire dintre produsele oferite de Laboratoarele Pharma Dacica şi celelalte remedii naturiste este reprezentată de eficienţa pe termen lung.

MINERAL 100% ZEOLIT, al doilea produs recomandat în cura de primăvară, conţine zeolit, un mineral folosit în medicina tradițională indiană şi chineză din cele mai vechi timpuri, o alternativă sigură în ameliorarea şi prevenirea unor afecţiuni variate.

Capsulele MINERAL 100% ZEOLIT îmbunătăţesc semnificativ calitatea vieții, fortifică organismul şi previn apariţia bolilor. Studiile efectuate până în prezent au demonstrat capacitatea zeolitului de a distruge celulele canceroase şi de a stimula producerea de celule ale sistemului imunitar. Suplimentul produs de Laboratoarele Pharma Dacica are o acţiune dublă.

În primul rând, zeolitul detoxifică organismul și elimină toate substanțele cu potențial cancerigen. Produsul determină moartea celulelor maligne, grație efectului antitumoral. În al doilea rând, acesta creşte rezistența organismului la infecții şi ajută sistemul imunitar să lupte împotriva agenților patogeni. Odată ajuns în sânge, zeolitul funcţionează ca un magnet ce atrage toxinele pe care le elimină mai apoi.

Recomandat în prevenirea și ameliorarea unor afecțiuni variate: gută, ulcer, afecţiuni ale prostatei, steatoză hepatică, infecţii virale, diferite tipuri de cancer, diabet, accident vascular cerebral, cardiopatie ischemică etc., remediul creat de Laboratoarele Pharma Dacica revitalizează întregul organism şi îl ajută să lupte împotriva bolilor.

Al treilea produs indicat în cazul detoxifierii de primăvară a fost special conceput pentru a sprijini regenerarea celulară și a susține funcțiile sistemului imunitar. Substanțele active din compoziția produsului LD IMUNO PHARM echilibrează funcțiile organismului, favorizează întărirea sistemului imunitar, eliminarea toxinelor și regenerarea celulară.

Suplimentul nutritiv reprezintă o formulă de elemente 100% naturale, unică pe piaţa din România: rădăcină de astragalus (plantă recunoscută pentru proprietățile antivirale, antitumorale și tonice), rădăcină de echinacea (cel mai eficient stimulent imunitar oferit de natură), rădăcină de ginseng siberian și de gheara-mâței, precum și zeolit.

Prin componentele sale bioactive, LD IMUNO PHARM favorizează menținerea în limite normale a capacității de adaptare și regenerare a organismului, sprijină buna funcționare a sistemului cardiovascular și contribuie la reglarea funcțiilor digestive sau hepatice.

Detoxifierea de primăvară este un proces global ce vizează întregul organism. Pentru a obține cele mai bune rezultate, este necesar să înțelegem că trebuie să renunțăm la obiceiurile nesănătoase și să avem un regim de viață echilibrat.

Suplimentele alimentare potrivite pot constitui un real ajutor în cazul unui organism suprasolicitat și intoxicat. Din acest motiv, în această perioadă, toți cititorii revistei Cosmos beneficiază de promoția 1+1 Gratis pentru produsele Pharma Dacica prezentate în acest material.

Articolul precedentSistemul imunitar – IV
Articolul următorCei 64 de codoni şi destinul uman
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile