Tot ceea ce se reflectă în societate indică felul în care voi vă realizați devenirea
Timp estimat de citire: 2 minute

Fiecare dintre voi evoluează în ritmul său și nu se poate cere nimănui să evolueze în același ritm cu al celorlalți.

La bună găsire, oameni ai neamului nostru!

Noi suntem Stră-Bunii și vă transmitem acum un mesaj adresat sufletelor voastre.

Sunteți ființe divine create cu scopul de a contribui, ca și alte spirite din alte locuri din univers, la înfrumusețarea Creației din toate punctele de vedere. Conglomeratul care ați devenit ca civilizație aflată în pragul devenirii voastre v-a pus în față foarte multe provocări, pe care chiar voi le-ați produs de-a lungul ultimelor 2-3 secole.

Dezvoltarea pe care ați determinat-o datorită acțiunii iscoditoare a minții umane, v-a adus acum în fața unor situații care vă bombardează foarte mult mintea, lăsând sufletul într-o așteptare tăcută. Sufletul vostru e martor oricum la tot ceea ce faceți și ce vi se întâmplă. Și este important să realizați că toate aceste fațete, manifestate prin provocările întâmpinate de către fiecare dintre voi separat și de către toți laolaltă ca omenire, reprezintă reflecțiile interiorului vostru.

Conflictele, agresiunile, lipsurile, excesele, dezechilibrele diplomatice și comerciale dintre multe țări, precum și gruparea în diferite blocuri politico-economice sunt oglinzile faptelor și gândirii voastre ca civilizație. Fiecare dintre voi evoluează în ritmul său, și nu se poate cere nimănui să evolueze în același ritm cu al celorlalți. Dar ceea ce puteți face fiecare dintre voi și toți împreună, este să vă acceptați cu toții reciproc, toate părțile bune, și toate părțile mai puțin bune, căci tot ceea ce se reflectă în societate indică felul în care voi vă realizați devenirea, atât la nivel individual, cât și colectiv.

Fiecare dintre voi are ceea ce numiți și cunoașteți sub numele de aură. Ea este compusă din aceste corpuri subtile, din meridiane energo-informaționale similare meridianelor de energie ale corpului fizic, din straturi fotonice și cuantice care sunt conectate la rândul lor la Matricea Vie a Universului, din care toate spiritele își trag originea și energia. Aura fiecăruia dintre voi se află într-un proces continuu de activitate, chiar și atunci când dormiți pe timpul nopții. Prin asta este important să înțelegeți că tot ceea ce sunteți voi, cu tot ceea ce aveți, faceți și emiteți vibrațional, fiecare ca individ și toți ca o civilizație, vă aflați într-un proces de devenire foarte important.

Devenirea individuală a fiecăruia dintre voi, depinde devenirea întregii civilizații.

Conform savanților voștri, acum vă aflați la nivelul 0,90 de dezvoltare, așa cum unii dintre voi cunosc modelul de evoluție al civilizațiilor oriunde în univers, bazat pe folosirea resurselor aflate la dispoziție. În actuala perioadă pe care o parcurgeți cu toții, ați putut observa o încercare disperată din partea forțelor întunecate de a stopa dezvoltarea resurselor neconvenționale: electricitatea în industria automobilelor, sursele de energie solară în domeniul privat și multe altele. Este o tentativă lipsită de rațiune de a vă opri din procesul devenirii voastre ca indivizi ai unei civilizații aflate cu câteva momente înaintea unui salt evoluționist care v-a fost imprimat oricum în zestrea voastră genetică de specie rațională și inteligentă.

Este timpul să realizați că de devenirea individuală a fiecăruia dintre voi, depinde devenirea întregii civilizații, care poate atinge nivelul 1, conform scalei civilizațiilor și astfel să fie luată în considerare de către alte civilizații evoluate pentru Marele Contact!

Noi suntem Stră-Bunii!

Articolul precedentVise cu cărți de joc (II)
Articolul următorRădăcina cauzei tuturor bolilor
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile