Cea mai parte din Disclosure va veni din industria de divertisment

Oare ce se va întâmpla când lumea va afla că zeii și idolii lor cu “sânge albastru”, nu sunt altceva decât niște foi trase la xerox?

Este oficial. Contractul de 80 de ani dintre Majestic 12 și facțiunea Ciakahrr Draco Reptilieni a expirat în 2021, mai exact pe 31 August. În toată această perioadă, umanitatea a fost crescută doar pentru a fi recoltată energetic, la fel cum și noi folosim animalele, doar că în cazul oamenilor, lucrurile au o conotație spirituală mult mai profundă. Recoltare de material genetic, hibridizări, trafic uman și multe alte experimente. E foarte important de reținut că rasa Draco este cea care a infestat societatea terrană cu ceea ce se cheamă ca fiind Black Goo. În beția lor pentru putere, foarte mulți lideri din ocultă (oculta este doar o proiecție a Umbrei colective), au folosit tehnologiile Draco în scopuri, probabil, știute doar de ei. Una dintre aceste tehnologii, este tehnologia de clonare și transfer de conștiință.

60% dintre așa-zișii lideri mondiali au folosit tehnologie de clonare și transfer de conștiință primite de la grupul Orionian, variantele originale fiind în mare parte arestate și executate (inclusiv la nivel de spirit) de către Alianță și Confederație, conform Codexului Galactic, pentru crime și genocid împotriva umanități. De ce credeți că recent, a început o campanie de “bau-bau” împotriva Confederației, chiar și prin unele materiale de channeling? Cei care au avut acces la tehnologia de clonare nu sunt doar lideri politici. Vorbim inclusiv de VIP-uri, celebrități sau șefi de corporație. Aici fac o mică paranteză. Vagabondul este printre puținii care a refuzat să facă parte din acest joc macabru.

Contractul de 80 de ani dintre Majestic 12 și facțiunea Ciakahrr Draco Reptilieni a expirat în 2021, mai exact pe 31 August

În sfârșit, înțeleg dorința unora de-a căuta nemurirea, numai că ce să vezi… Pe lumea asta, totul are un preț. Așa se întâmplă când îi oferi unui copil dinamită pe post de jucărie. Progresul nu este totuna cu evoluția spirituală, mai ales când vrei să instaurezi pacea prin teroare. Când te crezi deasupra legilor divine, propria ta creație, mai devreme sau mai târziu, se va întoarce împotriva ta. Procesul de clonare produce fragmentări de suflet, iar cu timpul, se pierd anumite proprietăți organice, cum ar fi abilitatea de procreare naturală, sintepatia, capacitățile PSI și mai ales, foarte important, SUVERANITATEA. Vedeți voi, în acest univers vast, dincolo de orgoliile (era să zic orgiile) noastre mărunte, o ființă fără suflet poate fi considerată un obiect, un bun, o simplă mașinărie. De ce? Pentru că nu deține însuflețire de la Creator, de la Dumnezeul Sursă, sau cum vreți voi să-i spuneți. Acesta este mitul din spatele poveștii lui Lucifer, despre care vom vorbi altădată. Revenind la subiect.

Ascultați mărturiile lui Penny Bradley, fost pilot în Programele Secrete Spațiale, despre drepturile unui cyborg sau ale unei clone. Sunt practic inexistente. Și ghici ce, o bună parte din umanitate se îndreaptă exact către acest scenariu. Decuplarea sufletului din schema biologică, așa cum a prezis și Rudolf Steiner. Aceste clone folosesc fragmente de suflet care aparțin variantelor originale, căci orice formă de replicare, fie și artificială, folosește material genetic și implicit, Scânteie Divină din Sursa lui Dumnezeu. Dacă tu te clonezi, și variantele tale viitoare vor avea o parte din tine. Logic, nu? Astfel, se creează un alter split, o fracturare a personalității și multe alte chestii care pot fi asociate lejer cu psihopatia și lipsa de a re-cunoaște… Viul. Cu cât te fragmentezi mai mult, cu atât te decuplezi de la trăire și simțire. Imaginați-vă o esență care este diluată din ce în ce mai mult.

Toate aceste idei au fost expuse în Fundația lui Asimov. Oare ce se va întâmpla când lumea va afla că zeii și idolii lor cu “sânge albastru”, nu sunt altceva decât niște foi trase la xerox? De ce credeți că se dă o luptă atât de mare între Full Disclosure și Soft Disclosure? Sună incredibil? O bună parte din aceste dezvăluiri vor veni din lumea show-biz. Dacă ai un pic de fler la oameni și o curiozitate pe măsură, vei recunoaște semnele imediat. Ochii, privirea și naturalețea. Din punct de vedere spiritual, aceste ființe fragmentate au nevoie să fie călăuzite înapoi către sufletul monadă, pentru a se reuni cu celelalte aspecte părinte. BANG! Adăugați-o și p-asta pe lista de vindecări colective!

Oameni buni, noi nu trăim într-o lume nebună. Noi trăim într-o lume în care avem IMPRESIA că putem face orice, FĂRĂ să ne asumăm responsabilitatea faptelor și deciziilor noastre.

Ce putem face noi? Să începem să ne luăm în serios menirea pentru care am venit pe Pământ. Peste 35% dintre sufletele întrupate în această linie temporală, au ca misiune trezirea spirituală și elevarea conștiinței colective, precum și atingerea gradului de măiestrie spirituală. Comunicați deschis despre ceea ce simțiți, despre experiențele voastre, despre adevărul vostru trăit. Dacă o veți face într-un mod echilibrat, grațios, dintr-un spațiu al autenticității și inimii, nu veți da greș. Inclusiv noțiunea de spiritualitate se schimbă. Amintiți-vă de cele trei nivele ale adevărului. Ridiculizarea, negarea și acceptarea. În anii 80, David Icke era invitat la emisiuni TV doar pentru a se râde de el. Între timp, a deschis ochii unor milioane de oameni, așa controversat cum a rămas. Oamenii au început să-și pună niște întrebări.

Acestea fiind spuse, gândiți-vă la ce ne dezbină și la ce ne unește cu adevărat. Care este factorul comun și care este factorul perturbator? Cum veți știi că sunteți pe calea cea bună? Simplu, veți simți!

2.8 4 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile