Mărturiile acestor Super Soldați, deși par fascinante, sunt în același timp extrem de cutremurătoare.

Probabil acesta va fi începutul celor mai interesante și fascinante serii de articole pe care le vei citi vreodată. O spun foarte serios, fără bravadă. Eu doar am pus informația cap la cap și o dau mai departe. Trăim vremurile Apocalipsei, iar lumea merită să știe. După părerea mea, s-a dat drumul la cunoaștere și mai ales, la meta-cunoaștere (cunoaștere dincolo de cele 5 simțuri fizice). Unii poate vor spune că nu-i momentul potrivit, dar eu zic că este, pentru că avem de-a face cu niște forțe care pur și simplu ne depășesc cam la toate capitolele (tehnologie, organizare, finanțe), cu excepția trăirilor sufletești și conexiune cu Dumnezeul interior. Aici, omul are un avantaj nemăsurabil!

Ca umanitate, vom putea supraviețui pe viitor doar prin cunoaștere spirituală concretă și aplicată. S-au terminat zilele ocultismului și epoca secretomaniei. Nu mai e timp s-o lălăim cu chestii siropoase. Aceste forțe despre care vă voi vorbi, controlează aproximativ 70% din realitatea 3D/4D sau ceea ce omul modern numește ca fiind “Matricea”. Anticii o numeau Maya. Cu alte cuvinte, gândurile, credințele, alegerile, impulsurile și informațiile tale s-ar putea să nu-ți aparțină. Nici măcar “lumina de la capătul tunelului” nu este ceea ce pare a fi!

În timp ce unii oameni vor să se trezească spiritual, alții vor să devină cât se poate de adormiți, să uite de traumele prin care au trecut, să stea pe canapea, să mănânce cipsuri și să se uite la seriale toată ziua. Uimitor, mulți dintre ei vor o viață zombificată! Aceștia sunt foștii Super Soldați, atât femei cât și bărbați, supuși la experimente inimaginabile pe care mintea rațională a omului “normal” le-ar respinge din start. Am pus în ghilimele cuvântul “normal”, pentru că să fiu sincer, nu știu ce mai e normal în ziua de azi. Doar sufletul tău îți mai poate oferi un răspuns sincer la această întrebare. Este un răspuns pe care nu-l rostești cu voce tare, e doar pentru tine.

Sunt aproximativ 1 milion de Super Soldați în rezervă la ora actuală. Nu-i punem la socoteală pe cei care sunt în misiuni actuale și nici pe cei care nu mai sunt printre noi. Unii dintre ei sunt veterani, cu peste 300 de ani în serviciu, viața lor desfășurându-se cu mult în afara Pământului, pe mai multe linii temporale. Da, ați auzit bine. Acest număr de 1 milion, include în general trei tipuri de Super Soldați:

1) cei care au ieșit să vorbească public;

2) cei care și-au recuperat memoria și (încă) nu vor să iasă pe interval;

3) cei care se confruntă cu incertitudini și memorii implantate. Repet, unii dintre acești soldați nu sunt siguri dacă ei și-au trăit viața lor sau s-a întâmplat altceva.

Noțiunea de Super Soldat nu-i deloc nouă. În această linie temporală (foarte important de reținut), ea datează încă de pe vremea naziștilor. ÜberSoldier. O secvență din filmul rasei Ariene în căutarea soldatului perfect, de care membrii societății Thule, împreună cu SS și Nacht Waffen, au fost pur și simplu obsedați. Aceste fragmente de realitate sunt expuse în cinematografie, cărți și jocuri video de mai bine de patru decenii. Pare amuzant, dar cele mai multe dezvăluiri vor veni din partea industriei de divertisment. Dar atenție! Foarte important de precizat este că aceste dezvăluiri, pentru o ființă imatură spiritual, devin programări predictive și mai puțin chestii descriptive. Cred că v-ați prins unde bat. Se încearcă efectiv crearea unor linii temporale noi, prin mutarea percepției și concentrarea energiei în anumite direcții sociale. La fel ca în Jocul lui Ender, mintea nu face diferența dintre realitate și imaginație. Luați un adolescent care se joacă pe calculator și veți fi surprinși cât de multe lucruri știe! Motivul pentru care suntem atât de traumatizați, este pentru că multe suflete nu vor să se mai reîncarneze aici și totuși sunt forțate prin diferite trucuri și iluzii să revină.

Vorbim de-o agendă care se desfășoară chiar sub ochii noștri, sub “Umbrella”, literalmente, a mai multor corporații care fac schimb de tehnologie și material genetic cu grupuri din afara Pământului. Sunt conglomerate inter-planetare formate atât din oameni (adică terrani de-ai noștri), cât și din “altceva”. Mă feresc de cuvântul “extratereștri” pentru că este un cuvânt uzat, degradat și bombardat cu ridicol. “Omuleții verzi” au agenda lor proprie, iar unii dintre ei urăsc și disprețuiesc efectiv oamenii, așa cum noi stârpim o insectă fără să ne pese prea mult.

Sper ca în următoarele numere din revistă, să public o listă cu cele mai importante corporații și grupuri care produc multe din anomaliile și ciudățeniile pe care le trăiți chiar acum, în societate. Rețineți o chestie în toată treaba asta. Nimeni nu are nimic personal cu nimeni. Nu mănânci carne de vită pentru că urăști porcul, pur și simplu îți place cărnița, iar pentru tine, este o chestiune de supraviețuire și/sau plăcere. Dacă ai nevoie de material genetic, te duci pur și simplu și faci rost de el. Dacă vrei să testezi o tehnologie nouă, ai nevoie de voluntari și cobai. Scopul scuză mijloacele, așa-i? Doar nu vrei să te întorci în epoca de piatră? Zic unii. La fel se întâmplă și cu aceste corporații. Spre exemplu, Proiectul Monarch (rudă de gradul întâi cu programul Mk Ultra), are la bază un scop nobil (aparent), și anume, de-a pregăti psihic și mental Super Soldații în confruntări cu specii și rase din zona non-umană. Bineînțeles, lucrurile nu se opresc aici.

Torturile la care au fost supuși acești oameni – pentru că înainte de toate sunt oameni, nu soldați – sunt inimaginabile. Omul normal n-ar avea de unde să știe toate kăkaturile astea, decât dacă a fost supus unor mesaje subliminale și programat din exterior. Practic nici în filmele horror nu găsești așa ceva. Să fii programat încă de dinainte să te naști, pentru că părinții tăi au un material genetic mai special, ca mai apoi să fii introdus de mic în programe de divizare a personalității și fragmentare sufletească (alter split), este ceva dincolo de ceea ce barometrul nostru interior acceptă ca fiind “realitatea”. Să vrei să-ți dorești să mori și să nu poți, căci chiar dacă ai murit, conștiința îți este transferată aproape instant într-un alt corp clonat, pregătit special pentru astfel de situații. Noi ne strâmbăm de durere și dacă ne stoarcem un coș. Motivul? Supunere totală și dezvoltarea unor abilități dincolo de ceea ce crede mintea că este “posibil”, toate având ca misiune servirea unor cauze nobile, evident, cum ar fi apărarea Pământului de “șobolani spațiali”. Îmi cer scuze dacă sunt pe alocuri ironic, dar trebuie să mă detașez cumva. Majoritatea acestor proiecte negre au ajuns treptat și în media comercială, multe dintre tehnicile de programare mentală fiind practicate, ați ghicit, și pe populație. Unele dintre aceste agende macabre sunt în desfășurare chiar acum: campaniile de v@cc1nar3, modificările genetice, terraformarea atmosferei, transumanismul și tehnologiile femto, sunt doar câteva dintre ele. Suntem, literalmente, ostatici și cobai în același timp!

Știu, pentru mulți pare o chestie “cool”, dar nu-i chiar așa. Mărturiile acestor Super Soldați, deși par fascinante, sunt în același timp extrem de cutremurătoare. Personal, nu vreau să cred că sunt doar niște simple povești, deoarece mărturiile lor explică multe dintre “găurile” istoriei noastre. Vorbim deja de câteva sute de mărturii și măsuri legale care se iau chiar acum, în timp ce citiți acest articol, despre care încă nu veți auzi în mass-media. Chiar dacă să zicem că le-a fost manipulată mintea prin tehnici de hipnoză și/sau li s-au implantat memorii false (ceea ce nu-i exclus deloc), tot persistă o întrebare pertinentă. De ce? Ca să ne spună niște simple povești? Nu-i mai simplu să ne țină în fața televizorului așa cum o fac deja? Cine și-ar risca ditamai cariera militară, reputația și familia pentru niște bani în plus? Să fie doar banii motivul? Nu știu ce să zic, având în vedere că 99% din populație oricum este săracă și lipsită de libertate. Nu mi se pare că te îmbogățești din conspirații…

Dar vine, ușor-ușor. Se pune problema doar dacă vor fi dezvăluiri în forță, complete, sau parțiale, pe soft. Vom vedea, pentru că iubiților, lucrurile devin din ce în ce mai interesante și ori de câte ori are loc divizarea unor mase mari de oameni, așa cum se întâmplă acum, este un semn că liniile temporale se împart în două. E foarte posibil ca de data asta, chiar să fie nevoie să ne alegem o tabără! Și nu, nu ne referim la separe și conflict, de genul “ei” vs “noi”. Ne referim la ALEGERE și DECIZIE, adică să vrei să creezi o cu totul altă lume! O lume liberă, armonioasă, eliberată de actualele condiționări, fericită și cu adevărat prosperă!

Poate vă întrebați unde este Dumnezeu în toată această poveste? Faptul că recunoști un Creator, nu te face neapărat o ființă mai bună. În univers, există două categorii de civilizații. Ființe care își servesc propriu interes și ființe altruiste. La începutul articolului, spuneam că aceste forțe influențează aproximativ 70% din ceea ce noi numim ca fiind Sistemul. Din fericire, aceste forțe nu pot pătrunde în domeniile spirituale avansate, în dimensiunile iubirii, și bucuriei, de aceea singura cale de a recunoaște iluziile lor, este prin intermediul sufletului. Această scânteie divină este singura noastră legătură directă cu Dumnezeul Absolut (nu mă refer la dumnezeul creat de oameni sau alte zeități). Așadar, fixați-vă centura de siguranță, căci vom călători prin hiper-spațiu!

Articolul precedentCe este satanismul?
Articolul următorNibiru, lumini și umbre
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
4.6 9 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile