Care este intenția ta? Ce cauți cu adevărat la un alt om? Ești gata să intri într-o relație serioasă sau doar te prefaci și cochetezi cu ideea în sine?

Având o matrice info-energetică bazată pe cifra 11 și 2, înțeleg destul de ușor relațiile și dinamica acestora. Lucrez cel mai bine în echipă, cu oameni lângă mine, deși cu timpul, datorită evoluției spirituale, am devenit mult mai interiorizat. Noi oamenii avem în permanență o relație, cu noi înșine, cu Viața și cu Existența. În ultimii ani, lucrând pe partea de terapie și consiliere ezoterică, am început să-mi extind și mai mult acest orizont al interacțiunilor umane, plus că eu însumi am trecut prin niște schimbări relaționale destul de intense, care m-au determinat să-mi schimb un pic optica de viață.

În articolul de față, vei găsi câteva idei inspirate din această experiență, atât personală, cât și de la oamenii care vin la mine (n-aș vrea să spun clienți sau pacienți), care te vor ajuta să-ți recalibrezi un pic conștiința, în așa fel încât să-și îmbunătățești discernământul în relații (chiar și cele amoroase) și mai ales, să relaționezi cât mai conștient/ă, fără consecințe neplăcute! Pentru că da, pot exista consecințe destul de grave!   

Atunci când ai înghițit „pilula roșie”, când te-ai Trezit din „sfânta Matrice”, dinamica relațiilor tale se schimbă automat. E firesc, pentru că se produce o de-partajare la nivelul conștiințelor. În relațiile amoroase, de tipul soț/soție este și mai delicată treaba. Oamenii în general, se angajează în relații conduși de-o anumită chimie, care la început, este cauzată de diferite tipare, răni din copilărie, condiționare socială, religioasă și culturală, precum și din lipsa crasă a unei stime de Sine. Relația, mai devreme sau mai târziu, va fi sortită eșecului.

Nu crezi că-i așa? Hai să vedem!

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile